Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actium patitos Fc
424 Tactiek siu
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Méixome passt de bal met de wreef. Buerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buerg geeft de bal voor. Villarreal springt en kopt de bal. Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 0:1

11e minuut.
Bersabé probeert naar een medespeler te passen. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez probeert naar een medespeler te passen. Nourredine rent richting de bal. Nourredine draait met de bal, schiet en ... Pladevall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Gruda met een sublieme pass. Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Buerg is nu in balbezit. Buerg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bersabé onderschept slim de pass. Bersabé geeft de bal voor. Ribeira rent richting de bal. Callejón Aranda onderschept slim de pass. Callejón Aranda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Silvinho met een snelle inworp. Mejuto González is nu in balbezit. Vaqueriza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaqueriza krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gruda passt de bal zonder na te denken. Vaqueriza rent richting de bal. Vaqueriza geeft een lange en hoge pass. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Callejón Aranda is nu in balbezit. Nourredine is nu in balbezit. Nourredine passt de bal met de wreef. Callejón Aranda rent richting de bal. Callejón Aranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda geeft de bal voor. Buerg is nu in balbezit. Buerg draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 0:2

37e minuut.
Méixome speelt de bal door. Buerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buerg passt de bal in één keer door. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 0:3

39e minuut.
Junqueras passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silveira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nourredine is nu in balbezit. Nourredine geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mejuto González probeert naar een medespeler te passen. Callejón Aranda rent richting de bal. Ribeira is nu in balbezit. Callejón Aranda onderschept slim de pass. Callejón Aranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mejuto González bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras rent richting de bal. Junqueras geeft een lange en hoge pass. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actium 50%, patitos Fc 50%.
Actium - patitos Fc 0:4

47e minuut.
Gruda speelt de bal door. Buerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Silvinho verovert de bal door een tackle van achteren. Silvinho speelt de bal door. Buerg probeert naar een medespeler te passen. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Martínez Martínez kopt de bal weg. Beato is nu in balbezit. Callejón Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Callejón Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 1:4

62e minuut.
Junqueras geeft een lange en hoge pass. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Buerg probeert naar een medespeler te passen. Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 1:5

67e minuut.
Silvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda onderschept slim de pass. Gruda probeert naar een medespeler te passen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buerg rent richting de bal. Buerg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 1:6

70e minuut.
Méixome is nu in balbezit. Méixome probeert naar een medespeler te passen. Gruda rent richting de bal. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vaqueriza is nu in balbezit. Vaqueriza geeft de bal voor. Buerg rent richting de bal. Buerg schiet op doel. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bartrés geeft de bal voor. Gruda is nu in balbezit. Gruda speelt de bal door. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 1:7

82e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal passt de bal met de wreef. Buerg rent richting de bal. Buerg schiet op doel. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Beato trapt de bal weg van het doel. Buerg kopt de bal weg. Daar is Antoñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 1:8

86e minuut.
Callejón Aranda met een sublieme pass. Nourredine heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 1:9

87e minuut.
Vaqueriza met een snelle inworp. Klungelig pakt Gruda de bal. Gruda geeft een hoge lob. Villarreal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gruda controleert de bal met de borst. Gruda met een sublieme pass. Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - patitos Fc 1:10

89e minuut.
Callejón Aranda speelt de bal door. Nourredine heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal is nu in balbezit. Buerg is nu in balbezit. Buerg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actium 64%, patitos Fc 36%.
Actium - patitos Fc 1:10