Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Cerruda Gélida FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ramón met een sublieme pass. Gangas rent richting de bal. García Gutiérrez begaat een overtreding. García Gutiérrez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reche met een harde bal richting middenveld. Villarroel kopt de bal weg. Gabri rent richting de bal. Gabri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
García Arnal geeft een lange en hoge pass. García Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Goiria bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. García Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Reche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
García Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. García Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villa haalt uit met een fantastische trap. Reche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Cerruda - Gélida FC 0:1

44e minuut.
Castillo Estévez rent richting de bal. Castillo Estévez passt de bal met de wreef. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabri verovert de bal door een tackle van achteren. Gabri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Cerruda 57%, Gélida FC 43%.
CD Cerruda - Gélida FC 0:1

49e minuut.
Goiria kopt de bal weg. Moyá Rumbo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conde Carbo. Conde Carbo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
García Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Daar is Ramón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangas rent richting de bal. Rodríguez Villa is nu in balbezit. Rodríguez Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Cerruda - Gélida FC 0:2

63e minuut.
Gangas is nu in balbezit. Cala onderschept slim de pass. Cala speelt de bal door. Rodríguez Villa is nu in balbezit. Rodríguez Villa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CD Cerruda - Gélida FC 0:3

71e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Pino Zamorano onderschept slim de pass. Pino Zamorano probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Villa rent richting de bal. Rodríguez Villa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Cerruda - Gélida FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Cerruda 53%, Gélida FC 47%.
CD Cerruda - Gélida FC 0:4