Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miño United PARTISANO CF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. López González neemt de hoekschop. Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Estrada rent richting de bal. Suárez Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Berges probeert naar een medespeler te passen. Junqueras is nu in balbezit. Junqueras geeft een hoge lob. Tabeirós rent richting de bal. Tabeirós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa passt de bal in één keer door. Tabeirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabeirós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miño United - PARTISANO CF 0:1

28e minuut.
Suárez Estrada is nu in balbezit. Rial rent richting de bal. Cota begaat een overtreding. Rial raakt geblesseerd tijdens het duel. de Miguel Bravo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miño United 55%, PARTISANO CF 45%.
Miño United - PARTISANO CF 0:1

60e minuut.
López González rent richting de bal. Berges verovert de bal door een tackle van achteren. Berges speelt de bal door. de Miguel Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Miguel Bravo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Blaya verovert de bal door een tackle van achteren. Blaya probeert naar een medespeler te passen. Rial is nu in balbezit. Suárez Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Blaya speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tabeirós de bal onder controle te krijgen. Suárez Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Estrada draait met de bal, schiet en ... Loza bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miño United 44%, PARTISANO CF 56%.
Miño United - PARTISANO CF 0:1