Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actium Vino Manchego
424 Tactiek 532
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Bethlen geeft een hoge lob. Mertol rent richting de bal. Mertol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ziemiański de bal. Ziemiański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:1

9e minuut.
Wiktorski rent richting de bal. Wiktorski met een sublieme pass. Mejuto González is nu in balbezit. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:2

16e minuut.
Constante verovert de bal door een tackle van achteren. Constante passt de bal zonder na te denken. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:3

16e minuut.
Nourredine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol verovert de bal door een tackle van achteren. Tuero is nu in balbezit. Constante onderschept slim de pass. Constante haalt uit met een fantastische trap. Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:4

19e minuut.
Ziemiański rent richting de bal. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:5

20e minuut.
Peralta probeert naar een medespeler te passen. Bersabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:6

24e minuut.
Ziemiański passt de bal zonder na te denken. Macek heeft problemen om de bal te vangen. Macek passt de bal zonder na te denken. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Uribe trapt de bal weg. Wiktorski kopt de bal weg. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante schiet op doel. Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Wiktorski kopt de bal weg. Ziemiański rent richting de bal. Mejuto González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek speelt de bal door. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

35e minuut.
Mertol speelt de bal door. Daar is Constante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constante probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:7

37e minuut.
Mejuto González passt de bal zonder na te denken. Kuraś met een sublieme pass. Zhiqun met een sublieme pass. Mertol is nu in balbezit. Mertol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Constante passt de bal met de wreef. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański met een sublieme pass. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actium 83%, Vino Manchego 17%.
Actium - Vino Manchego 0:8

50e minuut.
Macek rent richting de bal. Macek met een sublieme pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:9

51e minuut.
Uribe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zhiqun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol schiet op doel. Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhiqun zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mertol rent richting de bal. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:10

53e minuut.
Macek probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański passt de bal met de wreef. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:11

64e minuut.
Bethlen onderschept slim de pass. Bethlen geeft de bal voor. Constante rent richting de bal. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uribe met een sublieme pass. Wiktorski controleert de bal met de borst. Wiktorski speelt de bal door. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kuraś met een sublieme pass. Zhiqun rent richting de bal. Zhiqun passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Mertol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:12

75e minuut.
Constante speelt de bal door. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś speelt de bal door. Mertol heeft problemen om de bal te vangen. Mertol schiet op doel. Uribe bokst de bal weg. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:13

78e minuut.
Wiktorski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorski probeert naar een medespeler te passen. Mertol rent richting de bal. Constante is nu in balbezit. Constante schiet op doel. Uribe bokst de bal weg. Mertol rent richting de bal. Mertol draait met de bal, schiet en ... Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Antoñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macek zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mertol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:14

82e minuut.
Bersabé geeft een hoge lob. Inworp. Macek met een snelle inworp. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:15

83e minuut.
Wiktorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiktorski met een sublieme pass. Macek speelt de bal door. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański geeft een hoge lob. Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersabé rent richting de bal. Bersabé geeft een lange en hoge pass. Kuraś geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:16

85e minuut.
Callejón Aranda passt de bal in één keer door. Daar is Tuero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Actium - Vino Manchego 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actium 77%, Vino Manchego 23%.
Actium - Vino Manchego 0:17