Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miño United CD Cerruda
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Blaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabri onderschept slim de pass. de Miguel Bravo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Miguel Bravo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conde Carbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Espositiango de bal. Gabri rent richting de bal. Gabri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gangas onderschept slim de pass. Suárez Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Estrada speelt de bal door. Rial is nu in balbezit. Rial haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Goiria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soler. Goiria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castillo Estévez met een snel genomen vrije trap. Gabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabri haalt uit met een fantastische trap. Blaya probeert de bal aan de voet te houden. Amigó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miño United 63%, CD Cerruda 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miño United - CD Cerruda 0:0

53e minuut.
de Miguel Bravo rent richting de bal. de Miguel Bravo geeft een hoge lob. Ramón is nu in balbezit. Rial verovert de bal door een tackle van achteren. Rial draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miño United - CD Cerruda 1:0

61e minuut.
de Miguel Bravo passt de bal in één keer door. Blaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaya speelt de bal door. López González bereikt de bal nog maar net als eerste. López González geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miño United 37%, CD Cerruda 63%.
Miño United - CD Cerruda 1:0