Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vino Manchego patitos Fc
532 Tactiek siu
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 27.6
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan passt de bal met de wreef. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol onderschept slim de pass. Mertol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zhiqun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mertol rent richting de bal. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 1:0

8e minuut.
Karwan geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Pladevall met een harde bal richting middenveld. Constante is nu in balbezit. Constante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mertol rent richting de bal. Daar is Mertol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 2:0

16e minuut.
Daar is Mertol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol passt de bal in één keer door. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan draait met de bal, schiet en ... Pladevall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 3:0

17e minuut.
Constante onderschept slim de pass. Mertol is nu in balbezit. Mertol passt de bal zonder na te denken. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 4:0

23e minuut.
Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Pladevall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 5:0

24e minuut.
Macek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Junqueras de bal. Mertol rent richting de bal. Mertol draait met de bal, schiet en ... Pladevall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Macek speelt de bal door. Klungelig pakt Kuraś de bal. Kuraś passt de bal met de wreef. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 6:0

27e minuut.
Buerg passt de bal in één keer door. Ribeira is nu in balbezit. Karwan verovert de bal door een tackle van achteren. Karwan schiet op doel. Pladevall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 7:0

31e minuut.
Pladevall met een sublieme pass. Kuraś met een sublieme pass. Ribeira rent richting de bal. Karwan onderschept slim de pass. Karwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wiktorski kopt de bal weg. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol probeert naar een medespeler te passen. Constante is nu in balbezit. Constante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Constante met een sublieme pass. Karwan is nu in balbezit. Karwan passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karwan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Constante rent richting de bal. Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras passt de bal met de wreef. Karwan rent richting de bal. Karwan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Karwan onderschept slim de pass. Karwan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mertol de bal. Mertol draait met de bal, schiet en ... Beato probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhiqun zal de hoekschop nemen. Ribeira kopt de bal weg. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan is nu in balbezit. Karwan passt de bal met de wreef. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 13%, patitos Fc 87%.
Vino Manchego - patitos Fc 7:0

49e minuut.
Kuraś heeft problemen om de bal te vangen. Kuraś speelt de bal door. Daar is Karwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 8:0

52e minuut.
Buerg kopt de bal weg. Méixome heeft problemen om de bal te vangen. Macek probeert naar een medespeler te passen. Mertol rent richting de bal. Mertol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Pladevall trapt de bal weg van het doel. Wiktorski kopt de bal weg. Constante rent richting de bal. Constante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Parés probeert de bal met de borst te controleren. Méixome verovert de bal door een tackle van achteren. Macek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Méixome wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Méixome kan niet meer verder spelen. Llorens komt het veld opgelopen. Konde met een snel genomen vrije trap. Buerg is nu in balbezit. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Kuraś de bal. Kuraś geeft een hoge lob. Karwan is nu in balbezit. Karwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 9:0

64e minuut.
Karwan rent richting de bal. Mertol rent richting de bal. Mertol passt de bal met de wreef. Karwan rent richting de bal. Karwan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zhiqun is nu in balbezit. Zhiqun passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Daar is Constante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ribeira passt de bal met de wreef. Zhiqun is nu in balbezit. Zhiqun geeft een hoge lob. Daar is Mertol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 10:0

82e minuut.
Karwan rent richting de bal. Karwan passt de bal zonder na te denken. Mertol probeert de bal aan de voet te houden. Constante rent richting de bal. Constante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 11:0

83e minuut.
Konde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol is nu in balbezit. Mertol heeft problemen om de bal te vangen. Mertol geeft de bal voor. Karwan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 12:0

87e minuut.
Buerg kopt de bal weg. Samsat geeft een lange en hoge pass. Mertol kopt de bal weg. Daar is Karwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - patitos Fc 13:0

89e minuut.
Karwan passt de bal zonder na te denken. Constante probeert de bal aan de voet te houden. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol onderschept slim de pass. Mertol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 19%, patitos Fc 81%.
Vino Manchego - patitos Fc 13:0