Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JEFF Actium
Just Married Tactiek 424
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 19
redelijk Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bersabé rent richting de bal. Bersabé geeft de bal voor. Inworp. Niewczas met een snelle inworp. Kashevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Silveira is nu in balbezit. Silveira probeert naar een medespeler te passen. Cadena is nu in balbezit. Callejón Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Callejón Aranda haalt uit met een fantastische trap. Criciúma bokst de bal weg.

9e minuut.
Ljubibratić geeft de bal voor. Inworp. Silvinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nourredine verovert de bal door een tackle van achteren. Nourredine passt de bal zonder na te denken. Coquet geeft een lange en hoge pass. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Peralta de bal. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Kashevski rent richting de bal. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden schiet op doel. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Actium 1:0

28e minuut.
Maden heeft problemen om de bal te vangen. Mejuto González is nu in balbezit. Maden onderschept slim de pass. Maden haalt uit met een fantastische trap. Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Actium 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 24%, Actium 76%.
FC JEFF - Actium 2:0

48e minuut.
Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma passt de bal zonder na te denken. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Actium 3:0

49e minuut.
Kashevski met de inworp. Niewczas is nu in balbezit. Nourredine begaat een overtreding. Nourredine krijgt een gele kaart. Niewczas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niewczas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Futyma zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Futyma rent richting de bal. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden is nu in balbezit. Maden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mejuto González kopt de bal weg. Kashevski speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Maden heeft problemen om de bal te vangen. Maden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Uribe trapt de bal weg. Garea kopt de bal weg. Klungelig pakt Silvinho de bal. Maden is nu in balbezit. Maden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Futyma heeft problemen om de bal te vangen. Futyma geeft een lange en hoge pass. Maden kopt de bal weg. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Actium 4:0

74e minuut.
Futyma met een snelle inworp. Garea heeft problemen om de bal te vangen. Nourredine bereikt de bal nog maar net als eerste. Garea verovert de bal door een tackle van achteren. Garea geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Actium 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 26%, Actium 74%.
FC JEFF - Actium 5:0