Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing De Rulo Demons FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Encinar onderschept slim de pass. Aspas rent richting de bal. Aspas met een sublieme pass. Bustingorri rent richting de bal. Bustingorri draait met de bal, schiet en ... Balao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Balao niet meer kan verder spelen. Cabezas komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Idígoras is nu in balbezit. Idígoras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Encinar de bal. Ridruejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridruejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing De Rulo - Demons FC 0:1

24e minuut.
Ridruejo onderschept slim de pass. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ridruejo. Orbaiz Lesaka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orbaiz Lesaka kan niet meer verder spelen. Márquez Soria komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Espínola probeert naar een medespeler te passen. Idígoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Idígoras geeft een lange en hoge pass. Daar is Bustingorri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustingorri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Márquez Soria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero rent richting de bal. Agüero speelt de bal door. Márquez Soria geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing De Rulo 49%, Demons FC 51%.
Racing De Rulo - Demons FC 0:1

50e minuut.
Espínola rent richting de bal. Espínola passt de bal in één keer door. Márquez Soria probeert de bal aan de voet te houden. Ridruejo rent richting de bal. Ridruejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Agüero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández onderschept slim de pass. Martínez Hernández schiet op doel. Cabezas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing De Rulo - Demons FC 1:1

88e minuut.
Espínola rent richting de bal. Martínez Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Bustingorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustingorri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing De Rulo - Demons FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing De Rulo 51%, Demons FC 49%.
Racing De Rulo - Demons FC 2:1