Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loredo de Mieres Vimbo FC
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Baceiredo met een sublieme pass. Gibelalde rent richting de bal. Gibelalde passt de bal in één keer door. Frígola bereikt de bal nog maar net als eerste. Frígola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gómez León bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez León met een sublieme pass. Baceiredo met een sublieme pass. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. Carcedo bokst de bal weg.

29e minuut.
Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Basterretxea Bitorica geeft een hoge lob. Baceiredo kopt de bal weg. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara draait met de bal, schiet en ... Carcedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara passt de bal in één keer door. Constantinopla is nu in balbezit. Constantinopla draait met de bal, schiet en ... Carcedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Vimbo FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loredo de Mieres 55%, Vimbo FC 45%.
Loredo de Mieres - Vimbo FC 1:0

59e minuut.
Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Constantinopla verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zubillaga. Zubillaga krijgt een gele kaart. Constantinopla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Ramos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loredo de Mieres 57%, Vimbo FC 43%.
Loredo de Mieres - Vimbo FC 1:0