Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loredo de Mieres FC JEFF
442 Tactiek Just Married
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 29.9
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Niewczas met een snelle inworp. Kashevski geeft de bal voor. Maden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - FC JEFF 0:1

11e minuut.
Futyma rent richting de bal. Futyma speelt de bal door. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden schiet op doel. Granel Martínez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - FC JEFF 0:2

17e minuut.
Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez geeft de bal voor. Inworp. Niewczas met de inworp. Kashevski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kashevski rent richting de bal. Kashevski geeft de bal voor. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden haalt uit met een fantastische trap. Iraola Sagama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - FC JEFF 0:3

28e minuut.
Futyma probeert de bal met de borst te controleren. Maden rent richting de bal. Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loredo de Mieres 60%, FC JEFF 40%.
Loredo de Mieres - FC JEFF 0:3

54e minuut.
Iraola Sagama speelt de bal door. López Ramos kopt de bal weg. Kijoś is nu in balbezit. Maden is nu in balbezit. Maden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kashevski rent richting de bal. Constantinopla verovert de bal door een tackle van achteren. Niewczas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Constantinopla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Klungelig pakt Kijoś de bal. Doménech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kijoś. Kijoś krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loredo de Mieres 63%, FC JEFF 37%.
Loredo de Mieres - FC JEFF 0:3