Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Platino Vino Manchego
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 45.8
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sesma met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Pujante de bal. Karwan verovert de bal door een tackle van achteren. Constante rent richting de bal. Constante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Martínez Acosta geeft een hoge lob. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek passt de bal in één keer door. Karwan is nu in balbezit. Karwan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mertol is nu in balbezit. Mertol passt de bal zonder na te denken. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:1

18e minuut.
Constante schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karwan de bal onder controle te krijgen. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ... García Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Mertol is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:2

25e minuut.
Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorski speelt de bal door. Meroño rent richting de bal. Karwan onderschept slim de pass. Karwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
García Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macek zal de hoekschop nemen. Karwan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:3

30e minuut.
Kuraś met een sublieme pass. Mertol rent richting de bal. Mertol passt de bal met de wreef. Karwan rent richting de bal. Karwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:4

31e minuut.
Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwan verovert de bal door een tackle van achteren. Karwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:5

33e minuut.
Macek probeert naar een medespeler te passen. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan probeert naar een medespeler te passen. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap. García Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Meroño trapt de bal weg van het doel. Kuraś kopt de bal weg. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez passt de bal zonder na te denken. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel. García Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
García Rodríguez trapt de bal weg. Constante is nu in balbezit. Constante passt de bal in één keer door. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wiktorski heeft problemen om de bal te vangen. Constante rent richting de bal. Sesma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sesma krijgt een gele kaart. Constante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parés met een snel genomen vrije trap. Karwan rent richting de bal. Karwan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Meroño rent richting de bal. Mertol onderschept slim de pass. Mertol passt de bal zonder na te denken. Karwan is nu in balbezit. Karwan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Constante rent richting de bal. Constante passt de bal zonder na te denken. Karwan speelt de bal door. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Platino 73%, Vino Manchego 27%.
FC Platino - Vino Manchego 0:6

46e minuut.
Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Bacallado is nu in balbezit. Inworp. Martínez Acosta met een snelle inworp. Karwan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Constante passt de bal zonder na te denken. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan passt de bal zonder na te denken. Mertol is nu in balbezit. Mertol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mertol kopt de bal weg. Karwan is nu in balbezit. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:7

59e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek passt de bal zonder na te denken. Constante rent richting de bal. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Karwan is nu in balbezit. Karwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Martínez Acosta onderschept slim de pass. Martínez Acosta geeft de bal voor. Bacallado is nu in balbezit. Karwan verovert de bal door een tackle van achteren. Karwan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Meroño bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante rent richting de bal. Constante passt de bal zonder na te denken. Karwan is nu in balbezit. Karwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:8

71e minuut.
Macek geeft de bal voor. Baraja Vegas kopt de bal weg. Martínez Acosta met een sublieme pass. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mertol is nu in balbezit. Mertol passt de bal in één keer door. Meroño probeert de bal aan de voet te houden. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Mertol is nu in balbezit. Mertol met een sublieme pass. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:9

84e minuut.
Karwan kopt de bal weg. Mertol is nu in balbezit. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:10

86e minuut.
Tinajero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wiktorski de bal. Wiktorski passt de bal zonder na te denken. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:11

88e minuut.
Fernández Pujante met een sublieme pass. Sesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Platino - Vino Manchego 0:12

89e minuut.
Fernández Pujante met een sublieme pass. Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta met een sublieme pass. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Platino 80%, Vino Manchego 20%.
FC Platino - Vino Manchego 0:12