Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReAL MaLLoRcA C.F butifarras team
MallOrKa Tactiek BUTI
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Clark met een sublieme pass. Moreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro onderschept slim de pass. Magro schiet op doel. Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 0:1

5e minuut.
Zuasti speelt de bal door. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino maakt een afschuwelijke overtreding. Ruiz Moñino krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Regtop de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Hofmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Roger speelt de bal door. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Regtop kopt de bal weg. Hofmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bá Thịnh geeft de bal voor. Inworp. Giesemann met de inworp. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger geeft de bal voor. Zuasti kopt de bal weg. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zincirkoparan geeft een lange en hoge pass. Magro kopt de bal weg. Garcia rent richting de bal. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Giesemann rent richting de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso met een sublieme pass. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Hofmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dželilović speelt de bal door. Roger is nu in balbezit. Roger geeft de bal voor. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuasti rent richting de bal. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 1:1

37e minuut.
Zincirkoparan geeft een lange en hoge pass. Giesemann kopt de bal weg. Klungelig pakt Magro de bal. Magro schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 46%, butifarras team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 1:1

48e minuut.
Fernández Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Rodríguez speelt de bal door. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roger is nu in balbezit. Roger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Dželilović passt de bal zonder na te denken. Roger met een sublieme pass. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 2:1

55e minuut.
Roger heeft problemen om de bal te vangen. Roger passt de bal zonder na te denken. Ţugulea met een sublieme pass. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Barth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuasti is nu in balbezit. Met opzet legt Barth zijn tegenspeler op de grond. Barth krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Roger is nu in balbezit. Roger passt de bal zonder na te denken. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Aldea onderschept slim de pass. Glasmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 2:2

67e minuut.
Giesemann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović passt de bal met de wreef. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Hofmann bokst de bal weg. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuasti de bal. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Hofmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aldea met een sublieme pass. Dželilović geeft een hoge lob. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 3:2

79e minuut.
Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Asenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Keller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keller krijgt een gele kaart. Vega Asenjo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vega Asenjo kan niet meer verder spelen. Rzeźnik komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Roger de bal. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović passt de bal met de wreef. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ţugulea passt de bal met de wreef. Daar is Aldea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 37%, butifarras team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ReAL MaLLoRcA C.F - butifarras team 3:3