Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
butifarras team IES Pau Vila
BUTI Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Stratulat met een sublieme pass. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro speelt de bal door. Mata rent richting de bal. Mata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 1:0

10e minuut.
Aspiazu speelt de bal door. Magro kopt de bal weg. Giesemann heeft problemen om de bal te vangen. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Espadas Zubizarreta geeft een hoge lob. Stratulat kopt de bal weg. Giesemann rent richting de bal. Giesemann geeft een lange en hoge pass. Mata maakt een snoekduik en kopt de bal. Aspiazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Adelantado de bal. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi passt de bal met de wreef. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Ngatai schiet op doel. Espadas Zubizarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann verovert de bal door een tackle van achteren. Giesemann geeft een hoge lob. Ngatai krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro passt de bal zonder na te denken. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... Aspiazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mata passt de bal met de wreef. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann geeft een hoge lob. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. Aspiazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 2:0

37e minuut.
Aspiazu trapt de bal weg van het doel. Zincirkoparan kopt de bal weg. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Aspiazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 3:0

41e minuut.
Stratulat met een sublieme pass. Ngatai is nu in balbezit. Giesemann rent richting de bal. Giesemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 18%, IES Pau Vila 82%.
butifarras team - IES Pau Vila 4:0

46e minuut.
Andueza met een sublieme pass. Castañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann onderschept slim de pass. Giesemann schiet op doel. Aspiazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Corrochano is nu in balbezit. Magro onderschept slim de pass. Magro met een sublieme pass. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 5:0

55e minuut.
Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Stratulat passt de bal met de wreef. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 6:0

58e minuut.
Magro met een sublieme pass. Barth probeert naar een medespeler te passen. Corrochano probeert naar een medespeler te passen. Mata is nu in balbezit. Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai draait met de bal, schiet en ... Aspiazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 7:0

62e minuut.
Jegliński geeft een hoge lob. Magro kopt de bal weg. Ngatai is nu in balbezit. Mata rent richting de bal. Mata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mata de bal onder controle te krijgen. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 8:0

65e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Magro rent richting de bal. Ngatai is nu in balbezit. Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aspiazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Stratulat geeft een lange en hoge pass. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mata de bal. Mata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - IES Pau Vila 9:0

72e minuut.
Stratulat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adelantado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fuente geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mata passt de bal met de wreef. Magro rent richting de bal. Corrochano bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro onderschept slim de pass. Magro schiet op doel. Aspiazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro passt de bal met de wreef. Etxániz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mata is nu in balbezit. Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Corrochano de bal. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai passt de bal met de wreef. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Mata de bal onder controle te krijgen. Zincirkoparan rent richting de bal. Zincirkoparan passt de bal zonder na te denken. Ngatai rent richting de bal. Ngatai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Adelantado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro met de inworp. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 14%, IES Pau Vila 86%.
butifarras team - IES Pau Vila 9:0