Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prioro C.F. Goliax
4222 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 25.7
good Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Depaepe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pingitzer de bal onder controle te krijgen. Fernández Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer onderschept slim de pass. Pingitzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Durieux rent richting de bal. Durieux passt de bal zonder na te denken. Pingitzer is nu in balbezit. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González schiet op doel. Fariñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - Goliax 1:0

15e minuut.
Durieux kopt de bal weg. Fernández González heeft problemen om de bal te vangen. Fernández González speelt de bal door. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prioro C.F. 38%, Goliax 62%.
Prioro C.F. - Goliax 1:0

48e minuut.
Matias rent richting de bal. Fernández González onderschept slim de pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer onderschept slim de pass. Pingitzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Fariñas met een harde bal richting middenveld. Kubadinski probeert naar een medespeler te passen. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
García Molla geeft een hoge lob. Inworp. Kubadinski met een snelle inworp. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mikołajczyk passt de bal zonder na te denken. Depaepe rent richting de bal. Utrilla probeert naar een medespeler te passen. Mercader rent richting de bal. Mercader geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Berruet Mitxelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux verovert de bal door een tackle van achteren. Durieux probeert naar een medespeler te passen. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Inworp. Depaepe met de inworp. Daar is Kubadinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubadinski geeft een lange en hoge pass. Fariñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mikołajczyk is nu in balbezit. Mikołajczyk passt de bal met de wreef. Pingitzer probeert naar een medespeler te passen. Fernández González rent richting de bal. Fernández González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Matias probeert de bal met de borst te controleren. Durieux rent richting de bal. Durieux met een sublieme pass. Daar is Fernández González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández González schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mikołajczyk met een sublieme pass. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux passt de bal in één keer door. Daar is Fernández González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández González schiet op doel. Fariñas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prioro C.F. 24%, Goliax 76%.
Prioro C.F. - Goliax 1:0