Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pol positiu ORYZA F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Fernández Gómez is nu in balbezit. Lombraña verovert de bal door een tackle van achteren. Lombraña speelt de bal door. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cifuentes kopt de bal weg. López Clemente is nu in balbezit. Ramos Cívico is nu in balbezit. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pol positiu - ORYZA F.C 0:1

30e minuut.
Buide is nu in balbezit. Oña onderschept slim de pass. Oña met een sublieme pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Aguilar bokst de bal weg.

36e minuut.
Cifuentes kopt de bal weg. Fernández Gómez controleert de bal met de borst. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao schiet op doel. Aguilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pol positiu 67%, ORYZA F.C 33%.
pol positiu - ORYZA F.C 0:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Oña de bal onder controle te krijgen. Lombraña rent richting de bal. Buide verovert de bal door een tackle van achteren. Buide draait met de bal, schiet en ... Iznata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pol positiu - ORYZA F.C 1:1

73e minuut.
Ramos Cívico is nu in balbezit. González Martínez is nu in balbezit. Ramos Cívico verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos Cívico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
López Clemente is nu in balbezit. Fernández Gómez rent richting de bal. Bilbao is nu in balbezit. Ramos Cívico rent richting de bal. Ramos Cívico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pol positiu 61%, ORYZA F.C 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pol positiu - ORYZA F.C 1:1