Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prioro C.F. butifarras team
4222 Tactiek BUTI
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Abadiotakis onderschept slim de pass. Abadiotakis geeft de bal voor. Glasmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid onderschept slim de pass. Madrid schiet op doel. Hofmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández González is nu in balbezit. Fernández González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 1:0

9e minuut.
Zincirkoparan geeft de bal voor. Giesemann is nu in balbezit. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. Guchtenaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. Guchtenaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ţugulea passt de bal met de wreef. Giesemann geeft de bal voor. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. Guchtenaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prioro C.F. - butifarras team 1:1

16e minuut.
Depaepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaepe geeft een lange en hoge pass. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Garcia kopt de bal weg. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann passt de bal zonder na te denken. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Giesemann is nu in balbezit. Giesemann met een sublieme pass. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 1:2

18e minuut.
Madrid probeert naar een medespeler te passen. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert onderschept slim de pass. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 1:3

26e minuut.
Giesemann rent richting de bal. Magro is nu in balbezit. Kubadinski is nu in balbezit. Magro onderschept slim de pass. Magro draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński geeft een lange en hoge pass. Fernández González kopt de bal weg. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 2:3

42e minuut.
Kluivert speelt de bal door. Giesemann rent richting de bal. Giesemann passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Orduz rent richting de bal. Giesemann verovert de bal door een tackle van achteren. Giesemann passt de bal met de wreef. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Guchtenaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prioro C.F. 68%, butifarras team 32%.
Prioro C.F. - butifarras team 2:3

48e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Kluivert rent richting de bal. Kluivert geeft de bal voor. Giesemann rent richting de bal. Giesemann draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 2:4

52e minuut.
Kubadinski is nu in balbezit. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert probeert naar een medespeler te passen. Garcia rent richting de bal. Garcia haalt uit met een fantastische trap. Guchtenaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przepióra kopt de bal weg. Kubadinski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 2:5

55e minuut.
Zincirkoparan rent richting de bal. Zincirkoparan geeft een hoge lob. Giesemann kopt de bal weg. Klungelig pakt Magro de bal. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kluivert rent richting de bal. Kluivert passt de bal zonder na te denken. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 2:6

58e minuut.
Kubadinski rent richting de bal. Ţugulea is nu in balbezit. Magro rent richting de bal. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert schiet op doel. Guchtenaere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap. Guchtenaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 2:7

63e minuut.
Przepióra is nu in balbezit. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Ţugulea met een sublieme pass. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Glasmanis de bal. Glasmanis geeft een hoge lob. Magro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Pelizzaro komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Garcia met een sublieme pass. Giesemann rent richting de bal. Giesemann passt de bal in één keer door. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro is nu in balbezit. Magro heeft problemen om de bal te vangen. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Guchtenaere trapt de bal weg van het doel. Orduz kopt de bal weg. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Depaepe geeft de bal voor. Inworp. Giesemann met de inworp. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. Guchtenaere bokst de bal weg.

83e minuut.
Przepióra kopt de bal weg. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann geeft de bal voor. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. Guchtenaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 2:8

85e minuut.
Giesemann rent richting de bal. Magro is nu in balbezit. Giesemann speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. Guchtenaere bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - butifarras team 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prioro C.F. 74%, butifarras team 26%.
Prioro C.F. - butifarras team 2:9