Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goliax ReAL MaLLoRcA C.F
Normal Tactiek MallOrKa
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel. Fariñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:1

2e minuut.
Utrilla speelt de bal door. Pardina rent richting de bal. Zuasti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zuasti krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Clark is nu in balbezit. Aldea rent richting de bal. Aldea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Regtop is nu in balbezit. Regtop speelt de bal door. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Morientes de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fariñas met een sublieme pass. Aldea kopt de bal weg. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dželilović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Fariñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:2

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Matias de bal onder controle te krijgen. Fariñas met een sublieme pass. Klungelig pakt Utrilla de bal. Aldea geeft een lange en hoge pass. Zuasti maakt een snoekduik en kopt de bal. Fariñas bokst de bal weg.

24e minuut.
Keller onderschept slim de pass. Keller speelt de bal door. Dželilović probeert naar een medespeler te passen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Fariñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regtop is nu in balbezit. Regtop geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Roger is nu in balbezit. Matias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Regtop de bal. Regtop schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Roger is nu in balbezit. Roger passt de bal zonder na te denken. Daar is Zuasti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:3

34e minuut.
Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark onderschept slim de pass. Keller geeft een hoge lob. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti met een sublieme pass. Berruet Mitxelena is nu in balbezit. Regtop onderschept slim de pass. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Roger de bal. Roger met een sublieme pass. Dželilović probeert naar een medespeler te passen. Keller geeft de bal voor. Zuasti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović passt de bal met de wreef. Roger met een sublieme pass. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

45e minuut.
Morientes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović speelt de bal door. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goliax 86%, ReAL MaLLoRcA C.F 14%.
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

48e minuut.
Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger is nu in balbezit. Klungelig pakt Regtop de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Fariñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:6

49e minuut.
Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Molla. Regtop raakt geblesseerd tijdens het duel. Roger komt bij de bal en schiet. Fariñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:7

51e minuut.
Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller probeert naar een medespeler te passen. Morientes is nu in balbezit. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:8

53e minuut.
Roger is nu in balbezit. Regtop rent richting de bal. Roger speelt de bal door. Klungelig pakt Zuasti de bal. Zuasti schiet op doel. Fariñas bokst de bal weg. Klungelig pakt Regtop de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:9

55e minuut.
Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović speelt de bal door. Roger speelt de bal door. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fariñas trapt de bal weg van het doel. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović geeft de bal voor. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clark met een snelle inworp. Keller geeft een hoge lob. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Fariñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zuasti geeft een hoge lob. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... Morientes probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keller zal de hoekschop nemen. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fernández Rodríguez is nu in balbezit. Fernández Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Daar is García Molla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Fariñas probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Fernández Rodríguez met een snelle inworp. Dželilović geeft een lange en hoge pass. Regtop krijgt zijn hoofd ertegen. Fariñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal zonder na te denken. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. Fariñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:10

84e minuut.
Morientes rent richting de bal. Zuasti onderschept slim de pass. Zuasti passt de bal zonder na te denken. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... Fariñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Aldea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Roger geeft een lange en hoge pass. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:11

89e minuut.
Roger passt de bal zonder na te denken. Dželilović rent richting de bal. Dželilović passt de bal zonder na te denken. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goliax 89%, ReAL MaLLoRcA C.F 11%.
Goliax - ReAL MaLLoRcA C.F 0:12