Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReAL MaLLoRcA C.F Prioro C.F.
MallOrKa Tactiek 4222
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Aldea neemt vlug de vrije trap. Zuasti heeft problemen om de bal te vangen. Zuasti probeert naar een medespeler te passen. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Resines rent richting de bal. Dželilović verovert de bal door een tackle van achteren. Dželilović speelt de bal door. Regtop is nu in balbezit. Regtop schiet op doel. Guchtenaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dželilović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keller speelt de bal door. Klungelig pakt Regtop de bal. Regtop schiet op doel. Guchtenaere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Aldea onderschept slim de pass. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger passt de bal in één keer door. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 1:0

14e minuut.
Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop passt de bal met de wreef. Dželilović rent richting de bal. Dželilović geeft een hoge lob. Zuasti springt en kopt de bal. Guchtenaere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Dželilović heeft problemen om de bal te vangen. Dželilović passt de bal zonder na te denken. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Roger passt de bal zonder na te denken. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een hoge lob. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Roger verovert de bal door een tackle van achteren. Roger probeert naar een medespeler te passen. Regtop is nu in balbezit. Keller met een sublieme pass. Roger geeft een hoge lob. Guchtenaere bokst de bal weg.

37e minuut.
Resines is nu in balbezit. Clark begaat een overtreding. Resines raakt geblesseerd tijdens het duel. Safarevich met een snel genomen vrije trap. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz schiet op doel. Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 1:1

40e minuut.
Aldea speelt de bal door. Keller is nu in balbezit. Keller met een sublieme pass. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 28%, Prioro C.F. 72%.
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 2:1

46e minuut.
Dželilović geeft een lange en hoge pass. Zuasti kopt de bal weg. Resines heeft problemen om de bal te vangen. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere bokst de bal weg.

50e minuut.
Regtop is nu in balbezit. Regtop speelt de bal door. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Byczek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keller neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyrka probeert naar een medespeler te passen. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft een hoge lob. Regtop springt en kopt de bal. Guchtenaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rodriquez is nu in balbezit. Rodriquez geeft een hoge lob. Durieux heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Zuasti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 3:1

56e minuut.
Safarevich rent richting de bal. Safarevich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldea met de inworp. Keller geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 4:1

66e minuut.
Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger geeft een hoge lob. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. Guchtenaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 5:1

68e minuut.
Moreta neemt vlug de vrije trap. Pyrka rent richting de bal. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop kan de bal niet met de borst controleren. Regtop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Byczek kopt de bal weg. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal in één keer door. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Guchtenaere bokst de bal weg.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Byczek de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keller neemt de hoekschop. Regtop maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Aldea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roger geeft een lange en hoge pass. Regtop is nu in balbezit. Regtop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dželilović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 19%, Prioro C.F. 81%.
ReAL MaLLoRcA C.F - Prioro C.F. 5:1