Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
butifarras team Goliax
BUTI Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 24.7
excellent Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Giesemann is nu in balbezit. Giesemann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruiz Moñino de bal. Ruiz Moñino schiet op doel. Fariñas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 1:0

7e minuut.
Zincirkoparan probeert de bal aan de voet te houden. Giesemann speelt de bal door. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Fariñas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ruiz Moñino rent richting de bal. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann passt de bal in één keer door. Daar is Kluivert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluivert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 2:0

17e minuut.
Garcia met een sublieme pass. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruiz Moñino de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zincirkoparan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zincirkoparan. Zincirkoparan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klungelig pakt Pardina de bal. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert passt de bal zonder na te denken. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Fariñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Magro is nu in balbezit. Magro met een sublieme pass. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. García Molla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Fariñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Morientes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 3:0

28e minuut.
Morientes onderschept slim de pass. Morientes geeft een hoge lob. Inworp. Garcia met de inworp. Kluivert geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Iacomi kopt de bal weg. Garcia met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Díaz de bal. Giesemann rent richting de bal. Giesemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fariñas trapt de bal weg. Garcia kopt de bal weg. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fariñas met een harde bal richting middenveld. Iacomi kopt de bal weg. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 4:0

32e minuut.
Kluivert geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Pardina begaat een overtreding. Pardina krijgt een gele kaart. Ruiz Moñino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kluivert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann geeft een hoge lob. Ruiz Moñino springt en kopt de bal. Fariñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Giesemann met de inworp. Kluivert rent richting de bal. Kluivert geeft de bal voor. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino controleert de bal met de borst. Fariñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 5:0

35e minuut.
Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Iacomi is nu in balbezit. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morientes de bal. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 6:0

42e minuut.
Kluivert onderschept slim de pass. García Molla rent richting de bal. García Molla passt de bal met de wreef. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Fariñas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 17%, Goliax 83%.
butifarras team - Goliax 6:0

46e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia met een sublieme pass. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ... García Molla probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Berruet Mitxelena controleert de bal met de borst. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal met de wreef. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 7:0

52e minuut.
Garcia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ruiz Moñino de bal onder controle te krijgen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ... García Molla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fariñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro passt de bal zonder na te denken. Pardina probeert naar een medespeler te passen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Matias rent richting de bal. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. García Molla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kluivert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kluivert zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 8:0

71e minuut.
Iacomi kopt de bal weg. Kluivert is nu in balbezit. Garcia heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert rent richting de bal. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 9:0

75e minuut.
Matias rent richting de bal. Kluivert onderschept slim de pass. Garcia is nu in balbezit. Kluivert rent richting de bal. Kluivert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Iacomi met een sublieme pass. Kluivert probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 10:0

82e minuut.
Kluivert rent richting de bal. Matias rent richting de bal. Kluivert onderschept slim de pass. Kluivert schiet op doel. Fariñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 11:0

83e minuut.
Garcia passt de bal in één keer door. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardina rent richting de bal. Ruiz Moñino onderschept slim de pass. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Magro passt de bal zonder na te denken. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zincirkoparan rent richting de bal. Zincirkoparan geeft de bal voor. Fernández Díaz kopt de bal weg. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 12:0

90e minuut.
Ruiz Moñino verovert de bal door een tackle van achteren. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert schiet op doel. Fariñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Goliax 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 10%, Goliax 90%.
butifarras team - Goliax 13:0