Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALEXELA FC ORYZA F.C
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Engonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbao schiet op doel. Igoroin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXELA FC - ORYZA F.C 0:1

10e minuut.
Arruabarrena met een sublieme pass. Ramos Cívico rent richting de bal. Ramos Cívico probeert naar een medespeler te passen. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igoroin met een harde bal richting middenveld. Lombraña kopt de bal weg. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Artola rent richting de bal. Rivadulla onderschept slim de pass. Rivadulla probeert naar een medespeler te passen. Navas González rent richting de bal. Navas González haalt uit met een fantastische trap. Iznata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Rivadulla is nu in balbezit. Blasco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rivadulla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivadulla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALEXELA FC - ORYZA F.C 1:1

15e minuut.
Klungelig pakt Ramos Cívico de bal. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Robles rent richting de bal. Gutiérrez Robles geeft een lange en hoge pass. Iznata bokst de bal weg.

18e minuut.
Juanito probeert naar een medespeler te passen. Cervián Escobar is nu in balbezit. Ramos Cívico begaat een overtreding. Ramos Cívico krijgt een gele kaart. Cervián Escobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervián Escobar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Arruabarrena rent richting de bal. Navas González verovert de bal door een tackle van achteren. Navas González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
de Borja Lacasa probeert naar een medespeler te passen. Ramos Cívico rent richting de bal. Ramos Cívico met een sublieme pass. Bilbao rent richting de bal. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ramos Cívico is nu in balbezit. Cervián Escobar onderschept slim de pass. Cervián Escobar met een sublieme pass. Navas González rent richting de bal. Navas González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXELA FC - ORYZA F.C 2:1

44e minuut.
Campos Gallardo geeft een lange en hoge pass. López Carballo geeft een hoge lob. Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos Cívico rent richting de bal. Ramos Cívico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALEXELA FC - ORYZA F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXELA FC 57%, ORYZA F.C 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEXELA FC - ORYZA F.C 2:2

50e minuut.
Arruabarrena kopt de bal weg. Ramos Cívico rent richting de bal. Cervián Escobar maakt een afschuwelijke overtreding. Cervián Escobar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Engonga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durruti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos Cívico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos Cívico geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXELA FC 59%, ORYZA F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEXELA FC - ORYZA F.C 2:2