Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bc vive Spawn MCG
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


16e minuut.
de Loma onderschept slim de pass. de Loma met een sublieme pass. López Caro speelt de bal door. Navarro Navarro rent richting de bal. Navarro Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - Spawn MCG 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bc vive 53%, Spawn MCG 47%.
bc vive - Spawn MCG 0:1

60e minuut.
Ayerbe met de inworp. Navarro Navarro is nu in balbezit. Borbás legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Navarro Navarro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rodríguez Soria neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - Spawn MCG 0:2

73e minuut.
de Loma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiskapusi met de inworp. Barrueto rent richting de bal. Barrueto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorospe onderschept slim de pass. Gorospe probeert naar een medespeler te passen. Fontanillas rent richting de bal. Fontanillas draait met de bal, schiet en ... Pacifico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Baliţiu geeft de bal voor. Terán heeft problemen om de bal te vangen. Barrueto is nu in balbezit. Barrueto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bc vive 48%, Spawn MCG 52%.
bc vive - Spawn MCG 0:2