Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Matabot pol positiu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Lázaro Bashile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide onderschept slim de pass. Buide met een sublieme pass. Andreu Alvarado rent richting de bal. Andreu Alvarado schiet op doel. de la Cruz bokst de bal weg.

26e minuut.
Buide is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Infante speelt de bal door. García Ventayol bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ventayol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Matabot - pol positiu 0:1

34e minuut.
Mugueta geeft de bal voor. Buide kopt de bal weg. Lázaro Bashile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andreu Alvarado is nu in balbezit. Andreu Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Matabot - pol positiu 0:2

41e minuut.
Mugueta geeft een lange en hoge pass. Lázaro Bashile kopt de bal weg. Pérez Villarroya heeft problemen om de bal te vangen. Buide is nu in balbezit. Buide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
García Ventayol bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ventayol probeert naar een medespeler te passen. Vaquero is nu in balbezit. Klungelig pakt Vaquero de bal. Vaquero met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Matabot 50%, pol positiu 50%.
FC Matabot - pol positiu 0:2

52e minuut.
Lázaro Bashile is nu in balbezit. Daar is Lázaro Bashile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ventayol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Ventayol krijgt een gele kaart.

60e minuut.
García Ventayol bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ventayol geeft een lange en hoge pass. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Marculeta rent richting de bal. Marculeta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tebar controleert de bal met de borst. Tebar met een sublieme pass. Klungelig pakt Andreu Alvarado de bal. Buide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pérez Villarroya onderschept slim de pass. Marculeta is nu in balbezit. Marculeta passt de bal met de wreef. Peris is nu in balbezit. Peris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vaquero rent richting de bal. Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Andreu Alvarado is nu in balbezit. Andreu Alvarado schiet op doel. de la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Matabot - pol positiu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Matabot 58%, pol positiu 42%.
FC Matabot - pol positiu 0:3