Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
butifarras team Atl Tarazona
BUTI Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
García Rivas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcia met een snelle inworp. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Garcia speelt de bal door. Ruiz Moñino rent richting de bal. Giesemann is nu in balbezit. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giesemann zal de hoekschop nemen. Ruiz Moñino maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuéllar Taínta bokst de bal weg.

7e minuut.
Cruchaga probeert de bal aan de voet te houden. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino schiet op doel. Labiano probeert de bal aan de voet te houden. Cuéllar Taínta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert passt de bal met de wreef. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 1:0

10e minuut.
Villalvilla probeert de bal met de borst te controleren. Giesemann verovert de bal door een tackle van achteren. Labiano is nu in balbezit. Giesemann onderschept slim de pass. Giesemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cuéllar Taínta trapt de bal weg van het doel. Cruchaga kopt de bal weg. Arbeláez geeft de bal voor. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 2:0

12e minuut.
Rojo rent richting de bal. Rojo geeft een hoge lob. Villalvilla kopt de bal weg. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Taínta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomi passt de bal met de wreef. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Moñino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 3:0

16e minuut.
Iacomi speelt de bal door. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Villalvilla rent richting de bal. Ruiz Moñino onderschept slim de pass. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Iacomi geeft een hoge lob. Daar is Labiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Taínta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 4:0

20e minuut.
Villalvilla rent richting de bal. Kluivert onderschept slim de pass. Kluivert passt de bal zonder na te denken. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
García Rivas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garcia met een snelle inworp. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 5:0

27e minuut.
Magro met een sublieme pass. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruiz Moñino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Taínta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 6:0

31e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Garcia passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruiz Moñino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Zincirkoparan met een sublieme pass. Garcia speelt de bal door. Daar is Giesemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cuéllar Taínta met een harde bal richting middenveld. Magro kopt de bal weg. Labiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann onderschept slim de pass. Giesemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 7:0

36e minuut.
Kluivert is nu in balbezit. Kluivert passt de bal in één keer door. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. Labiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuéllar Taínta bokst de bal weg. Kluivert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Pescador komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 15%, Atl Tarazona 85%.
butifarras team - Atl Tarazona 7:0

47e minuut.
Inworp. Giesemann met een snelle inworp. Villalvilla is nu in balbezit. García Pescador onderschept slim de pass. García Pescador geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 8:0

56e minuut.
Guillart speelt de bal door. Magro met een sublieme pass. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Taínta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 9:0

58e minuut.
Arbeláez kopt de bal weg. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal in één keer door. Ruiz Moñino heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Moñino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 10:0

61e minuut.
Pinedo rent richting de bal. Zincirkoparan onderschept slim de pass. Zincirkoparan geeft de bal voor. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel. Cuéllar Taínta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro met de inworp. Garcia geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 11:0

65e minuut.
Zincirkoparan met een sublieme pass. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel. Cuéllar Taínta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 12:0

68e minuut.
Ruiz Moñino is nu in balbezit. Giesemann speelt de bal door. Garcia speelt de bal door. García Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pescador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Garcia kopt de bal weg. García Pescador rent richting de bal. García Pescador passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruiz Moñino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 13:0

72e minuut.
Garcia passt de bal met de wreef. Daar is García Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Pescador rent richting de bal. García Pescador haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Taínta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 14:0

74e minuut.
Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik geeft de bal voor. Giesemann speelt de bal door. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Taínta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Garcia rent richting de bal. Garcia speelt de bal door. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 15:0

78e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Guillart verovert de bal door een tackle van achteren. Guillart met een sublieme pass. Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Ruiz Moñino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesemann rent richting de bal. Giesemann passt de bal met de wreef. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Iacomi geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Taínta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Cruchaga de bal onder controle te krijgen. Cuéllar Taínta speelt de bal door. Magro kopt de bal weg. Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia schiet op doel. Cuéllar Taínta bokst de bal weg.

88e minuut.
Ruiz Moñino passt de bal zonder na te denken. Giesemann rent richting de bal. Giesemann geeft een hoge lob. Ruiz Moñino maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuéllar Taínta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Atl Tarazona 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 13%, Atl Tarazona 87%.
butifarras team - Atl Tarazona 16:0