Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COMUNIDADPPM Prioro C.F.
Normal Tactiek 4222
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
De Anda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muiños de bal. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux rent richting de bal. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:1

6e minuut.
Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz geeft de bal voor. Pachón is nu in balbezit. Durieux onderschept slim de pass. Durieux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:2

8e minuut.
Kałużyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Durieux de bal. Oiarzábal rent richting de bal. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Fernández González is nu in balbezit. Fernández González geeft een lange en hoge pass. Durieux kopt de bal weg. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Resines probeert naar een medespeler te passen. Kałużyński heeft problemen om de bal te vangen. Kałużyński probeert naar een medespeler te passen. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:3

18e minuut.
Kałużyński geeft een lange en hoge pass. Zrywacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Oiarzábal de bal. Durieux verovert de bal door een tackle van achteren. Durieux haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De Anda met de inworp. Durieux rent richting de bal. Durieux haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pachón de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:4

27e minuut.
Safarevich passt de bal zonder na te denken. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens is nu in balbezit. Fernández González verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Resines speelt de bal door. De Anda rent richting de bal. De Anda passt de bal zonder na te denken. Durieux rent richting de bal. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barjuan speelt de bal door. Gómez Somavilla heeft problemen om de bal te vangen. Safarevich rent richting de bal. Gómez Somavilla verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Somavilla draait met de bal, schiet en ... Guchtenaere bokst de bal weg.

35e minuut.
Durieux verovert de bal door een tackle van achteren. Durieux passt de bal met de wreef. Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Iñarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:5

43e minuut.
De Anda probeert naar een medespeler te passen. Fernández González rent richting de bal. Puigdesens is nu in balbezit. Fernández González verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMUNIDADPPM 72%, Prioro C.F. 28%.
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:5

48e minuut.
Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. Pachón probeert de bal aan de voet te houden. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pallás verovert de bal door een tackle van achteren. Pallás geeft de bal voor. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:6

54e minuut.
Pyrka geeft de bal voor. Fernández González rent richting de bal. Fernández González passt de bal met de wreef. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz schiet op doel. Iñarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oiarzábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durieux rent richting de bal. Durieux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:7

66e minuut.
Zrywacz heeft problemen om de bal te vangen. Zrywacz passt de bal zonder na te denken. Durieux rent richting de bal. Durieux draait met de bal, schiet en ... Iñarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Durieux rent richting de bal. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fernández González de bal. Fernández González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Pachón de bal. Durieux rent richting de bal. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Iñarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:8

74e minuut.
Rodriquez passt de bal zonder na te denken. Zrywacz is nu in balbezit. Met opzet legt Oiarzábal zijn tegenspeler op de grond. Oiarzábal krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Fernández González rent richting de bal. Jarque onderschept slim de pass. Jarque probeert naar een medespeler te passen. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMUNIDADPPM 71%, Prioro C.F. 29%.
COMUNIDADPPM - Prioro C.F. 0:8