Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prioro C.F. pol positiu
4222 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen poor


7e minuut.
Fernández González is nu in balbezit. Fernández González passt de bal zonder na te denken. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - pol positiu 1:0

9e minuut.
Mugueta speelt de bal door. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González passt de bal in één keer door. Madrid rent richting de bal. Madrid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mugueta is nu in balbezit. Pelizzaro is nu in balbezit. Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro onderschept slim de pass. Pelizzaro passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelizzaro met een snelle inworp. De Anda probeert naar een medespeler te passen. Madrid rent richting de bal. Madrid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - pol positiu 2:0

22e minuut.
Doeltrap. Aguilar met een harde bal richting middenveld. Kubadinski kopt de bal weg. Madrid rent richting de bal. Madrid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Pelizzaro de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro geeft de bal voor. Fernández Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González onderschept slim de pass. Fernández González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro is nu in balbezit. Fernández González rent richting de bal. Fernández González draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert González Martínez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fernández Gómez kopt de bal weg. Byczek heeft problemen om de bal te vangen. Byczek probeert naar een medespeler te passen. Fernández González is nu in balbezit. Fernández González haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prioro C.F. 32%, pol positiu 68%.
Prioro C.F. - pol positiu 2:0

46e minuut.
Mulino komt het veld opgelopen. Chałbiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Pelizzaro met de inworp. Buide controleert de bal met de borst. Chałbiński onderschept slim de pass. Chałbiński geeft een lange en hoge pass. Paal!

52e minuut.
Chałbiński passt de bal met de wreef. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski passt de bal in één keer door. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid schiet op doel. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Madrid met een sublieme pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Fernández González is nu in balbezit. Fernández González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mugueta rent richting de bal. Pelizzaro onderschept slim de pass. Pelizzaro speelt de bal door. Fernández González is nu in balbezit. Fernández González schiet op doel. Aguilar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prioro C.F. - pol positiu 3:0

81e minuut.
Pelizzaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chałbiński heeft problemen om de bal te vangen. Chałbiński speelt de bal door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro geeft een lange en hoge pass. Aguilar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mulino geeft de bal voor. López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Madrid speelt de bal door. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prioro C.F. 27%, pol positiu 73%.
Prioro C.F. - pol positiu 3:0