Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bc vive butifarras team
Normal Tactiek BUTI
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


7e minuut.
Giesemann met een sublieme pass. Zincirkoparan is nu in balbezit. Zincirkoparan speelt de bal door. Ruiz Moñino heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Pacifico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Garcia probeert naar een medespeler te passen. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann met een sublieme pass. García Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pescador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garcia probeert naar een medespeler te passen. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. Pacifico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Papsdorf de bal. Zincirkoparan onderschept slim de pass. Zincirkoparan geeft de bal voor. Ruiz Moñino controleert de bal met de borst. Ruiz Moñino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hasan kan de bal niet met de borst controleren. Giesemann is nu in balbezit. García Pescador is nu in balbezit. García Pescador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia geeft een lange en hoge pass. Baliţiu heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Giesemann met een sublieme pass. Ruiz Moñino heeft problemen om de bal te vangen. Skarpalezos rent richting de bal. García Pescador verovert de bal door een tackle van achteren. García Pescador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Skarpalezos is nu in balbezit. Magro onderschept slim de pass. Magro geeft de bal voor. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:3

32e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. García Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pescador passt de bal zonder na te denken. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Giesemann is nu in balbezit. Giesemann passt de bal met de wreef. Daar is Ruiz Moñino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Pacifico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bc vive 72%, butifarras team 28%.
bc vive - butifarras team 0:4

46e minuut.
Magro speelt de bal door. Daar is Zincirkoparan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincirkoparan geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Zincirkoparan geeft een hoge lob. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann met een sublieme pass. García Pescador rent richting de bal. García Pescador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann passt de bal met de wreef. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Giesemann de bal. Baldo Bento is nu in balbezit. Giesemann onderschept slim de pass. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Pacifico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:5

55e minuut.
Ruiz Moñino kan de bal niet met de borst controleren. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal in één keer door. García Pescador is nu in balbezit. García Pescador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pacifico met een harde bal richting middenveld. Magro probeert de bal met de borst te controleren. Barrueto begaat een overtreding. Barrueto krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov geeft een hoge lob. Baldo Bento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giesemann rent richting de bal. Giesemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:6

68e minuut.
Giesemann rent richting de bal. Giesemann met een sublieme pass. García Pescador rent richting de bal. García Pescador schiet op doel. Pacifico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:7

69e minuut.
Giesemann geeft de bal voor. García Pescador kan de bal niet met de borst controleren. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pescador is nu in balbezit. García Pescador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Barth bereikt de bal nog maar net als eerste. Barth geeft een lange en hoge pass. Daar is Məmmədbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pescador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Papsdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Papsdorf passt de bal in één keer door. Giesemann probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:8

80e minuut.
Daar is Baldo Bento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann passt de bal in één keer door. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. Pacifico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Klungelig pakt Skarpalezos de bal. Magro is nu in balbezit. Magro met een sublieme pass. García Pescador rent richting de bal. García Pescador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Magro kopt de bal weg. Giesemann rent richting de bal. Giesemann passt de bal in één keer door. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bc vive - butifarras team 0:9

88e minuut.
Barrueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann verovert de bal door een tackle van achteren. Giesemann passt de bal zonder na te denken. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino schiet op doel. Pacifico bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bc vive 83%, butifarras team 17%.
bc vive - butifarras team 0:9