Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COMUNIDADPPM Sebinho
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Moreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Oiarzábal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreiras raakt geblesseerd tijdens het duel. López Ramos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Basterretxea kopt de bal weg. Moreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreiras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Puigdesens probeert naar een medespeler te passen. Pallás is nu in balbezit. Pallás passt de bal in één keer door. Klungelig pakt de Pedro de bal. de Pedro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COMUNIDADPPM - Sebinho 0:1

15e minuut.
Oiarzábal speelt de bal door. Bahamontes is nu in balbezit. Mendigain speelt de bal door. de Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pedro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pallás onderschept slim de pass. Moreiras onderschept slim de pass. Moreiras speelt de bal door. Gómez Somavilla is nu in balbezit. Gómez Somavilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COMUNIDADPPM - Sebinho 1:1

30e minuut.
González Pujol met een sublieme pass. Basterretxea rent richting de bal. Basterretxea met een sublieme pass. de Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pedro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barjuan draait met de bal, schiet en ... Manotas speelt de bal door. Mendigain kopt de bal weg. de Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pedro haalt uit met een fantastische trap. Iñarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Pallás rent richting de bal. de Pedro onderschept slim de pass. Pachón is nu in balbezit. de Pedro onderschept slim de pass. de Pedro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMUNIDADPPM 45%, Sebinho 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COMUNIDADPPM - Sebinho 1:1

61e minuut.
López Ramos passt de bal in één keer door. Moreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallás krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Basterretxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea geeft een hoge lob. López Ramos kopt de bal weg. Mendigain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMUNIDADPPM 73%, Sebinho 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COMUNIDADPPM - Sebinho 1:1