Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Matabot ALEXELA FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Cervián Escobar rent richting de bal. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante probeert naar een medespeler te passen. Peris bereikt de bal nog maar net als eerste. Peris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Marculeta rent richting de bal. Marculeta passt de bal zonder na te denken. Peris rent richting de bal. Peris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Matabot - ALEXELA FC 1:0

15e minuut.
Rivadulla is nu in balbezit. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto geeft de bal voor. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Matabot - ALEXELA FC 1:1

25e minuut.
Cervián Escobar geeft de bal voor. Rivadulla kopt de bal weg. Zarzuelo heeft problemen om de bal te vangen. Navas González rent richting de bal. Navas González haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz bokst de bal weg.

35e minuut.
Couto is nu in balbezit. Couto met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Navas González rent richting de bal. Navas González schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zarzuelo de bal. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Molinero Calderón geeft een hoge lob. Peris is nu in balbezit. Peris passt de bal zonder na te denken. Marculeta rent richting de bal. Marculeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Engonga trapt de bal weg van het doel. Rivadulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto geeft de bal voor. Navas González springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Couto zal de hoekschop nemen. Navas González is nu in balbezit. Navas González schiet op doel. de la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Matabot - ALEXELA FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Matabot 53%, ALEXELA FC 47%.
FC Matabot - ALEXELA FC 1:2

75e minuut.
Rivadulla rent richting de bal. Pérez Villarroya onderschept slim de pass. Pérez Villarroya speelt de bal door. Marculeta rent richting de bal. Marculeta draait met de bal, schiet en ... Paal! Igoroin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Matabot 62%, ALEXELA FC 38%.
FC Matabot - ALEXELA FC 1:2