Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spawn MCG Atl Tarazona
433 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


27e minuut.
Labiano rent richting de bal. Labiano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayerbe met een snelle inworp. Navarro Navarro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spawn MCG 51%, Atl Tarazona 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spawn MCG - Atl Tarazona 0:0

52e minuut.
Rojo onderschept slim de pass. Navarro Navarro rent richting de bal. Rojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro Navarro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Navarro Navarro kan niet meer verder spelen. Pereda komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cruchaga passt de bal zonder na te denken. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán probeert naar een medespeler te passen. López García rent richting de bal. López García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gorospe bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Fontanillas onderschept slim de pass. Fontanillas schiet op doel. Cuéllar Taínta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Rojo de bal. Pereda rent richting de bal. Pereda met een sublieme pass. Gorospe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorospe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cruchaga rent richting de bal. Cruchaga passt de bal met de wreef. Daar is Guillart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinedo is nu in balbezit. Pinedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spawn MCG 31%, Atl Tarazona 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spawn MCG - Atl Tarazona 0:0