Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atl Tarazona Prioro C.F.
Attack Tactiek 4222
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Depaepe geeft een lange en hoge pass. Madrid rent richting de bal. Madrid passt de bal in één keer door. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Kubadinski geeft de bal voor. Fernández González is nu in balbezit. Fernández González passt de bal in één keer door. Madrid is nu in balbezit. Madrid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fernández González probeert de bal aan de voet te houden. Madrid is nu in balbezit. Fernández González is nu in balbezit. Madrid is nu in balbezit. Madrid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubadinski de bal onder controle te krijgen. Madrid rent richting de bal. Labiano is nu in balbezit. Madrid onderschept slim de pass. Madrid haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cuéllar Taínta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fernández González passt de bal met de wreef. Kubadinski speelt de bal door. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid haalt uit met een fantastische trap. Labiano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl Tarazona - Prioro C.F. 0:1

22e minuut.
Fernández González is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Rivas. Fernández González is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Anda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski heeft problemen om de bal te vangen. Kubadinski geeft de bal voor. Madrid rent richting de bal. Madrid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl Tarazona - Prioro C.F. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl Tarazona 60%, Prioro C.F. 40%.
Atl Tarazona - Prioro C.F. 0:2

46e minuut.
Chałbiński komt het veld opgelopen. Mulino komt het veld opgelopen. Fernández González probeert naar een medespeler te passen. Madrid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guillart. Madrid moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Madrid kan niet meer verder spelen. Durieux komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachowicz rent richting de bal. Pachowicz speelt de bal door. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atl Tarazona - Prioro C.F. 0:3

52e minuut.
Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Fernández González is nu in balbezit. Fernández González passt de bal met de wreef. Daar is Durieux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durieux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl Tarazona - Prioro C.F. 0:4

58e minuut.
Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruchaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chałbiński. Chałbiński krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Doeltrap. Safarevich komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González passt de bal met de wreef. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel. Cuéllar Taínta bokst de bal weg.

72e minuut.
Safarevich verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abascal met de inworp. López García rent richting de bal. López García probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl Tarazona - Prioro C.F. 1:4

77e minuut.
Abascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kubadinski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fernández González de bal. Durieux is nu in balbezit. Durieux haalt uit met een fantastische trap. Labiano probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubadinski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Durieux krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuéllar Taínta trapt de bal weg. Mikołajczyk kopt de bal weg. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl Tarazona - Prioro C.F. 1:5

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubadinski probeert naar een medespeler te passen. Fernández González heeft problemen om de bal te vangen. Fernández González schiet op doel. Cuéllar Taínta bokst de bal weg.

87e minuut.
Kubadinski probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro speelt de bal door. Fernández González rent richting de bal. Fernández González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Safarevich met de inworp. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Durieux is nu in balbezit. Durieux draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Taínta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durieux rent richting de bal. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl Tarazona - Prioro C.F. 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl Tarazona 73%, Prioro C.F. 27%.
Atl Tarazona - Prioro C.F. 1:6