Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almacera FC Trapaga FC
titular Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 21.5
redelijk Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Lód met een sublieme pass. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör passt de bal zonder na te denken. Luciak rent richting de bal. Luciak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Göndör passt de bal zonder na te denken. Lód geeft de bal voor. Polo González probeert de bal aan de voet te houden. Göndör rent richting de bal. Göndör haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wiertz speelt de bal door. Klungelig pakt Lód de bal. Lód speelt de bal door. Bajrić is nu in balbezit. Bajrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almacera FC - Trapaga FC 1:0

26e minuut.
Polo González geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lód met een snelle inworp. Luciak is nu in balbezit. Luciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Forte met een sublieme pass. Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód passt de bal in één keer door. Luciak rent richting de bal. Luciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almacera FC - Trapaga FC 2:0

30e minuut.
Silvoso geeft de bal voor. Daar is Eguiguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forte geeft een lange en hoge pass. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bajrić rent richting de bal. Göndör is nu in balbezit. Göndör passt de bal met de wreef. Luciak is nu in balbezit. Luciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almacera FC 31%, Trapaga FC 69%.
Almacera FC - Trapaga FC 2:0

53e minuut.
Forastieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosquera met een snelle inworp. Eguiguren rent richting de bal. Eguiguren geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rielo kopt de bal weg. Dourado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourado met een sublieme pass. Bajrić rent richting de bal. Bajrić schiet op doel. Fernández Veiras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Luciak rent richting de bal. Luciak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Almacera FC - Trapaga FC 3:0

86e minuut.
Fernández Veiras speelt de bal door. Dourado kopt de bal weg. Klungelig pakt Barajas de bal. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör haalt uit met een fantastische trap. Fernández Veiras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almacera FC - Trapaga FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almacera FC 32%, Trapaga FC 68%.
Almacera FC - Trapaga FC 4:0