Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gypsy Koloma Trapaga FC
Stoke 4141 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Polo González is nu in balbezit. Sánchez Méndez is nu in balbezit. Met opzet legt Polo González zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Polo González moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Polo González schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Jurado geeft een lange en hoge pass. Guarrotxena rent richting de bal. Sánchez Méndez rent richting de bal. Sánchez Méndez haalt uit met een fantastische trap. Fernández Veiras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy Koloma - Trapaga FC 1:0

15e minuut.
Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina is nu in balbezit. Pohjansalo onderschept slim de pass. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy Koloma - Trapaga FC 2:0

17e minuut.
Granda is nu in balbezit. Carcelén rent richting de bal. Carcelén passt de bal in één keer door. Sánchez Méndez is nu in balbezit. Sánchez Méndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Granda geeft de bal voor. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft een lange en hoge pass. Sánchez Méndez rent richting de bal. Sánchez Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sánchez Méndez is nu in balbezit. Rielo onderschept slim de pass. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado onderschept slim de pass. Jurado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Carcelén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarrotxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarrotxena met een sublieme pass. Sánchez Méndez is nu in balbezit. Sánchez Méndez draait met de bal, schiet en ... Fernández Veiras bokst de bal weg.

27e minuut.
Fernández Veiras met een sublieme pass. Guarrotxena kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jurado de bal onder controle te krijgen. Sánchez Méndez rent richting de bal. Sánchez Méndez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fernández Veiras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mina is nu in balbezit. Sánchez Méndez onderschept slim de pass. Sánchez Méndez schiet op doel. Fernández Veiras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy Koloma - Trapaga FC 3:0

34e minuut.
Masullo passt de bal met de wreef. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado passt de bal met de wreef. Sánchez Méndez rent richting de bal. Sánchez Méndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy Koloma 18%, Trapaga FC 82%.
Gypsy Koloma - Trapaga FC 3:0

46e minuut.
Simon komt het veld opgelopen. Ditlevsen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yeboah speelt de bal door. Mina probeert naar een medespeler te passen. Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguiguren verovert de bal door een tackle van achteren. Eguiguren schiet op doel. Lasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Sánchez Méndez rent richting de bal. Silvoso onderschept slim de pass. Silvoso geeft een hoge lob. Devesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa haalt uit met een fantastische trap. Lasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde passt de bal zonder na te denken. Devesa is nu in balbezit. Devesa schiet op doel. Lasa bokst de bal weg.

76e minuut.
Fernández Veiras met een harde bal richting middenveld. Carcelén kopt de bal weg. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Fernández Veiras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy Koloma - Trapaga FC 4:0

81e minuut.
Cobo is nu in balbezit. Cobo passt de bal in één keer door. Sánchez Méndez is nu in balbezit. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy Koloma 42%, Trapaga FC 58%.
Gypsy Koloma - Trapaga FC 4:0