Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Soccers Almacera FC
Normal Tactiek titular
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Luciak is nu in balbezit. Göndör is nu in balbezit. Göndör passt de bal zonder na te denken. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - Almacera FC 0:1

6e minuut.
Díez Nogueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Csákváry rent richting de bal. Göndör met een sublieme pass. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - Almacera FC 0:2

15e minuut.
Lód probeert naar een medespeler te passen. Göndör is nu in balbezit. Göndör passt de bal met de wreef. Csákváry rent richting de bal. Csákváry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Astiazarán met een sublieme pass. Csákváry is nu in balbezit. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Dourado probeert naar een medespeler te passen. Gurpegui rent richting de bal. Göndör onderschept slim de pass. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cubelos met een sublieme pass. Los Arcos is nu in balbezit. Lód tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Los Arcos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Los Arcos kan niet meer verder spelen. Ruiz-Capillas komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Dourado kopt de bal weg. Lód is nu in balbezit. Lód geeft de bal voor. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - Almacera FC 0:3

40e minuut.
Wiertz verovert de bal door een tackle van achteren. Wiertz passt de bal in één keer door. García Moya rent richting de bal. Luciak rent richting de bal. Luciak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dourado rent richting de bal. Díez Nogueiro onderschept slim de pass. Díez Nogueiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Astiazarán de bal. Astiazarán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Soccers 61%, Almacera FC 39%.
Los Soccers - Almacera FC 0:3

50e minuut.
Wiertz is nu in balbezit. Wiertz passt de bal in één keer door. Daar is García Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lód speelt de bal door. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry haalt uit met een fantastische trap. García Moya probeert de bal aan de voet te houden. Cornudella Marti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - Almacera FC 0:4

61e minuut.
Dourado speelt de bal door. Csákváry is nu in balbezit. Luciak rent richting de bal. Luciak haalt uit met een fantastische trap. Cornudella Marti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Indias trapt de bal weg. Lód speelt de bal door. Daar is Luciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Portabales geeft een hoge lob. Roldán probeert de bal aan de voet te houden. Göndör met een sublieme pass. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Luciak rent richting de bal. Luciak probeert naar een medespeler te passen. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry haalt uit met een fantastische trap. Cornudella Marti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód onderschept slim de pass. Lód passt de bal met de wreef. Luciak rent richting de bal. Luciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - Almacera FC 0:5

80e minuut.
Forastieri speelt de bal door. Lód geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Indias de bal. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - Almacera FC 0:6

84e minuut.
Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak verovert de bal door een tackle van achteren. Luciak probeert naar een medespeler te passen. Csákváry rent richting de bal. Csákváry draait met de bal, schiet en ... Cornudella Marti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - Almacera FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Soccers 61%, Almacera FC 39%.
Los Soccers - Almacera FC 0:7