Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altarejos CD Badajoz 2024
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Dorado Ramírez speelt de bal door. Klungelig pakt Barral Torres de bal. Barral Torres passt de bal in één keer door. Fernández Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Altarejos - CD Badajoz 2024 1:0

21e minuut.
Losas verovert de bal door een tackle van achteren. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña passt de bal in één keer door. García Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Altarejos - CD Badajoz 2024 1:1

33e minuut.
Barral Torres probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Escuín rent richting de bal. Barral Torres rent richting de bal. Fernández Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
García Moya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dorado Ramírez met de inworp. Barral Torres is nu in balbezit. Barral Torres passt de bal zonder na te denken. Laureda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Orriols rent richting de bal. Losas verovert de bal door een tackle van achteren. Losas passt de bal zonder na te denken. García Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altarejos 55%, CD Badajoz 2024 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Altarejos - CD Badajoz 2024 1:1

79e minuut.
Belencoso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barquín de bal. Losas is nu in balbezit. Losas draait met de bal, schiet en ... Junqueras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Orriols geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belencoso met een snelle inworp. Klungelig pakt Losas de bal. Losas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Altarejos - CD Badajoz 2024 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altarejos 64%, CD Badajoz 2024 36%.
Altarejos - CD Badajoz 2024 1:2