Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapaga FC Los Soccers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández Veiras met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gurpegui de bal. Eguiguren rent richting de bal. Eguiguren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Díez Nogueiro geeft een hoge lob. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Astiazarán zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Portabales haalt uit met een fantastische trap. Cánovas probeert de bal aan de voet te houden. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapaga FC - Los Soccers 0:1

19e minuut.
Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales probeert naar een medespeler te passen. Suárez Álvarez is nu in balbezit. Suárez Álvarez schiet op doel. Barajas heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Eguiguren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruiz Férez komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rielo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez Álvarez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mina. Suárez Álvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Portabales neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Astiazarán met een sublieme pass. Daar is Cánovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Álvarez is nu in balbezit. Suárez Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Fernández Veiras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Silvoso is nu in balbezit. Silvoso geeft een lange en hoge pass. Gurpegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devesa rent richting de bal. Devesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trapaga FC - Los Soccers 1:1

44e minuut.
Portabales verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Suárez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portabales rent richting de bal. Suárez Álvarez is nu in balbezit. Suárez Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapaga FC 63%, Los Soccers 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trapaga FC - Los Soccers 1:1

47e minuut.
Rielo onderschept slim de pass. Rielo geeft een hoge lob. Daar is Indias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Roldán geeft een hoge lob. Portabales rent richting de bal. Portabales passt de bal zonder na te denken. Suárez Álvarez rent richting de bal. Suárez Álvarez schiet op doel. Fernández Veiras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ruiz Férez onderschept slim de pass. Díez Nogueiro onderschept slim de pass. Díez Nogueiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Suárez Álvarez de bal. Suárez Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Suárez Álvarez onderschept slim de pass. Suárez Álvarez passt de bal in één keer door. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapaga FC - Los Soccers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapaga FC 50%, Los Soccers 50%.
Trapaga FC - Los Soccers 1:2