Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eñipo Altarejos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Almazán Abril is nu in balbezit. Puertas rent richting de bal. Almazán Abril onderschept slim de pass. Almazán Abril haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ezcurra met een sublieme pass. Klungelig pakt Estrada de bal. Lorenzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Felipe Rosón geeft de bal voor. Corchado rent richting de bal. Corchado passt de bal in één keer door. Daar is Almazán Abril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almazán Abril haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een lange en hoge pass. Daar is Prados García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Crespo rent richting de bal. Fernández Crespo haalt uit met een fantastische trap. Garai Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Barral Torres is nu in balbezit. Felipe Rosón onderschept slim de pass. Orriols onderschept slim de pass. Barral Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barral Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
de la Peña speelt de bal door. Riera is nu in balbezit. Riera probeert naar een medespeler te passen. Barral Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barral Torres passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eñipo 61%, Altarejos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eñipo - Altarejos 0:0

51e minuut.
Dorado Bielsa passt de bal in één keer door. Barral Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barral Torres speelt de bal door. Fernández Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Almazán Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Puertas probeert naar een medespeler te passen. Almazán Abril rent richting de bal. Almazán Abril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eñipo - Altarejos 1:0

58e minuut.
Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera passt de bal met de wreef. Barral Torres is nu in balbezit. Barral Torres schiet op doel. Bengoetxea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eñipo - Altarejos 1:1

78e minuut.
Cánovas speelt de bal door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Rosón rent richting de bal. Barral Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barral Torres haalt uit met een fantastische trap. Garai Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eñipo 48%, Altarejos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eñipo - Altarejos 1:1