Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panzers-Team Almacera FC
352 Tactiek titular
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Posesos rent richting de bal. Luciak verovert de bal door een tackle van achteren. Luciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:1

4e minuut.
Dourado passt de bal met de wreef. Göndör speelt de bal door. Wiertz speelt de bal door. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:2

7e minuut.
Luciak onderschept slim de pass. Luciak probeert naar een medespeler te passen. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry schiet op doel. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:3

9e minuut.
Méndez trapt de bal weg van het doel. Dourado rent richting de bal. Dourado met een sublieme pass. Lód rent richting de bal. Lód geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lód is nu in balbezit. Lód geeft een hoge lob. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry haalt uit met een fantastische trap. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:4

12e minuut.
Lód probeert naar een medespeler te passen. Dourado rent richting de bal. Dourado speelt de bal door. Luciak rent richting de bal. Luciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:5

14e minuut.
Rubio Fauria speelt de bal door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een lange en hoge pass. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Guardeño geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiertz met een snelle inworp. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:6

20e minuut.
Segundo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lód met een snelle inworp. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak schiet op doel. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guardeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry verovert de bal door een tackle van achteren. Csákváry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:7

24e minuut.
Dourado rent richting de bal. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte passt de bal zonder na te denken. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód onderschept slim de pass. Lód geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csákváry de bal. Csákváry schiet op doel. Méndez bokst de bal weg.

35e minuut.
Wiertz met de inworp. Göndör is nu in balbezit. Göndör speelt de bal door. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:8

38e minuut.
Wiertz passt de bal zonder na te denken. Biniek met een sublieme pass. Rubio Fauria bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör rent richting de bal. Göndör haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rubio Fauria is nu in balbezit. Göndör onderschept slim de pass. Göndör passt de bal zonder na te denken. Csákváry rent richting de bal. Csákváry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lód probeert naar een medespeler te passen. Luciak heeft problemen om de bal te vangen. Segundo maakt een afschuwelijke overtreding. Segundo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
García Rubín kopt de bal weg. Vilda heeft problemen om de bal te vangen. Göndör geeft een hoge lob. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panzers-Team 85%, Almacera FC 15%.
Panzers-Team - Almacera FC 0:8

50e minuut.
Segundo onderschept slim de pass. Lód is nu in balbezit. Lód speelt de bal door. Luciak is nu in balbezit. Luciak haalt uit met een fantastische trap. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csákváry rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:9

54e minuut.
Lód passt de bal zonder na te denken. Daar is Segundo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciak rent richting de bal. Luciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:10

58e minuut.
Luciak is nu in balbezit. Fernández Bilbao begaat een overtreding. Luciak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luciak heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:11

65e minuut.
Csákváry is nu in balbezit. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör speelt de bal door. Luciak rent richting de bal. Luciak draait met de bal, schiet en ... Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:12

66e minuut.
García Rubín rent richting de bal. García Rubín passt de bal zonder na te denken. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciak rent richting de bal. Luciak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör met een sublieme pass. Daar is Luciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciak haalt uit met een fantastische trap. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:13

69e minuut.
Dourado verovert de bal door een tackle van achteren. Dourado speelt de bal door. Klungelig pakt Wiertz de bal. Martínez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Rodríguez geeft een lange en hoge pass. D`Onofrio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Vilda kopt de bal weg. García Rubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dourado krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Dourado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubio Fauria. Dourado raakt geblesseerd tijdens het duel. Forte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luciak kopt de bal weg. Rubio Fauria heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry rent richting de bal. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Méndez trapt de bal weg. Wiertz is nu in balbezit. Wiertz geeft de bal voor. Daar is Luciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciak schiet op doel. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csákváry rent richting de bal. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:14

80e minuut.
Lód is nu in balbezit. Lód geeft een hoge lob. Göndör kopt de bal weg. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód speelt de bal door. Luciak rent richting de bal. Luciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panzers-Team - Almacera FC 0:15

82e minuut.
Méndez onderschept slim de pass. Méndez geeft een hoge lob. Göndör kopt de bal weg. Luciak is nu in balbezit. Luciak haalt uit met een fantastische trap. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Luciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciak speelt de bal door. Csákváry rent richting de bal. Csákváry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panzers-Team 68%, Almacera FC 32%.
Panzers-Team - Almacera FC 0:15