Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Soccers CD Badajoz 2024
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Cubelos met een sublieme pass. Portabales rent richting de bal. Portabales passt de bal met de wreef. Suárez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Roldán speelt de bal door. Astiazarán rent richting de bal. Astiazarán speelt de bal door. Suárez Álvarez rent richting de bal. Suárez Álvarez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Basabé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñoz Escuín is nu in balbezit. Suárez Álvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez Álvarez krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Maceira kan de bal niet met de borst controleren. Suárez Álvarez rent richting de bal. Maceira verovert de bal door een tackle van achteren. Portabales rent richting de bal. Portabales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Díez Nogueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Laureda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - CD Badajoz 2024 1:0

35e minuut.
Martínez Gómez passt de bal zonder na te denken. Manrique is nu in balbezit. Manrique passt de bal met de wreef. García Pacheco rent richting de bal. García Pacheco draait met de bal, schiet en ... Cornudella Marti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Soccers - CD Badajoz 2024 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Soccers 45%, CD Badajoz 2024 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Soccers - CD Badajoz 2024 1:1

59e minuut.
Losas geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Cornudella Marti trapt de bal weg van het doel. Suárez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez Álvarez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Astiazarán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portabales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruiz-Capillas de bal. Suárez Álvarez rent richting de bal. Suárez Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Díez Nogueiro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Muñoz Escuín de bal onder controle te krijgen. Suárez Álvarez rent richting de bal. Suárez Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Laureda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - CD Badajoz 2024 2:1

71e minuut.
Manrique rent richting de bal. Portabales verovert de bal door een tackle van achteren. Portabales met een sublieme pass. Suárez Álvarez is nu in balbezit. Suárez Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Suárez Álvarez onderschept slim de pass. Suárez Álvarez passt de bal met de wreef. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Laureda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Soccers - CD Badajoz 2024 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Soccers 53%, CD Badajoz 2024 47%.
Los Soccers - CD Badajoz 2024 3:1