Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marin C.F. Trapaga FC
primera tactica Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 22.4
solid Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Laraudogoitia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Phillips komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Wylde rent richting de bal. Wylde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriarte schiet op doel. Fernández Veiras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marin C.F. - Trapaga FC 1:0

8e minuut.
Becleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Becleanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Granda de bal. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marin C.F. - Trapaga FC 2:0

18e minuut.
Wylde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wylde passt de bal met de wreef. Becleanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minh Thông de bal. Minh Thông schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wylde passt de bal zonder na te denken. Daar is Becleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becleanu passt de bal in één keer door. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pérez Sáiz rent richting de bal. Krličević begaat een overtreding. Pérez Sáiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Sáiz met een snel genomen vrije trap. Devesa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông onderschept slim de pass. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Fernández Veiras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marin C.F. - Trapaga FC 3:0

32e minuut.
Cretella probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông rent richting de bal. Rielo rent richting de bal. Minh Thông onderschept slim de pass. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mina geeft een hoge lob. Mosquera is nu in balbezit. Lazzarini maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lazzarini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lazzarini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Iriarte passt de bal in één keer door. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marin C.F. - Trapaga FC 4:0

40e minuut.
Becleanu is nu in balbezit. Mosquera begaat een overtreding. Becleanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phillips zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minh Thông krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Veiras probeert naar een medespeler te passen. Wylde kopt de bal weg. Daar is Cánovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Fernández Veiras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pérez Sáiz is nu in balbezit. Krličević verovert de bal door een tackle van achteren. Krličević geeft de bal voor. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông schiet op doel. Fernández Veiras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marin C.F. 31%, Trapaga FC 69%.
Real Marin C.F. - Trapaga FC 4:0

46e minuut.
Muñíz komt het veld opgelopen. Lassila komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Muñíz rent richting de bal. Muñíz geeft een hoge lob. Abbatantuono rent richting de bal. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Muñíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñíz passt de bal met de wreef. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Fernández Veiras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marin C.F. - Trapaga FC 5:0

55e minuut.
Pérez Sáiz rent richting de bal. Pérez Sáiz met een sublieme pass. Muñíz probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông schiet op doel. Fernández Veiras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñíz onderschept slim de pass. Muñíz met een sublieme pass. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wylde probeert naar een medespeler te passen. Muñíz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rielo. Muñíz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Muñíz passt de bal zonder na te denken. Cánovas geeft een hoge lob. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Fernández Veiras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marin C.F. - Trapaga FC 6:0

70e minuut.
Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte passt de bal zonder na te denken. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tostão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostão geeft de bal voor. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rielo geeft een hoge lob. Cretella rent richting de bal. Cretella met een sublieme pass. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono geeft de bal voor. Fernández Veiras bokst de bal weg.

90e minuut.
Iriarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Rosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marin C.F. 15%, Trapaga FC 85%.
Real Marin C.F. - Trapaga FC 6:0