Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la doña Fuerteventura
jusep Tactiek 2 -
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Grégoire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Choiński komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Curtean heeft problemen om de bal te vangen. Curtean geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz schiet op doel. Kurul probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rubelj kopt de bal weg. Klungelig pakt Əmircanov de bal. Curtean geeft een lange en hoge pass. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Nogués verovert de bal door een tackle van achteren. Nogués geeft een lange en hoge pass. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Kurul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la doña - Fuerteventura 1:0

30e minuut.
Pearson geeft een lange en hoge pass. Olivares kopt de bal weg. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niklewicz rent richting de bal. Niklewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oskay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mięciel rent richting de bal. Mięciel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la doña - Fuerteventura 1:1

33e minuut.
Mięciel kopt de bal weg. Molano heeft problemen om de bal te vangen. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Kurul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la doña - Fuerteventura 2:1

40e minuut.
Klungelig pakt Magro de bal. Magro geeft een hoge lob. Niklewicz kopt de bal weg. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mięciel met een snelle inworp. Olivares is nu in balbezit. Olivares passt de bal met de wreef. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la doña - Fuerteventura 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la doña 60%, Fuerteventura 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la doña - Fuerteventura 2:2

51e minuut.
Daar is Choiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas speelt de bal door. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kurul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués onderschept slim de pass. Nogués speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Kurul bokst de bal weg.

65e minuut.
Camal met een sublieme pass. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia passt de bal in één keer door. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la doña - Fuerteventura 3:2

74e minuut.
Boniecki probeert naar een medespeler te passen. Mięciel heeft problemen om de bal te vangen. Mięciel passt de bal in één keer door. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov draait met de bal, schiet en ... Oskay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Choiński met een snelle inworp. Salas rent richting de bal. Met opzet legt Magro zijn tegenspeler op de grond. Magro krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Salas rent richting de bal. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la doña - Fuerteventura 4:2

89e minuut.
Oskay probeert naar een medespeler te passen. Tilápia kopt de bal weg. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Kurul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la doña - Fuerteventura 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la doña 51%, Fuerteventura 49%.
la doña - Fuerteventura 5:2