Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKONS2 PUENDELUNA F.C.
5-3-2 Tactiek m2
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 45.9
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen matig
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Castaneda is nu in balbezit. Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Tom speelt de bal door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gaever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay verovert de bal door een tackle van achteren. Sztankay geeft een lange en hoge pass. Daar is Wrzeszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Błaszkiewicz rent richting de bal. Błaszkiewicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paganini de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parragi is nu in balbezit. Parragi passt de bal in één keer door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sztankay speelt de bal door. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz geeft een lange en hoge pass. Parragi rent richting de bal. Parragi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ripken onderschept slim de pass. Ripken passt de bal in één keer door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. Grabowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Parragi haalt uit met een fantastische trap. González Jiménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tom geeft een hoge lob. Wrzeszcz maakt een snoekduik en kopt de bal. Egunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bârlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tom probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 64%, PUENDELUNA F.C. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIKONS2 - PUENDELUNA F.C. 0:0

48e minuut.
Cadarso geeft een lange en hoge pass. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom passt de bal zonder na te denken. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tom rent richting de bal. Tom passt de bal zonder na te denken. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Egunov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tom kopt de bal weg. Daar is Grabowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel. Egunov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - PUENDELUNA F.C. 0:1

53e minuut.
Sztankay met een snelle inworp. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz met een sublieme pass. Parragi rent richting de bal. Parragi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Parragi kopt de bal weg. Wrzeszcz is nu in balbezit. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz onderschept slim de pass. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gaever met een sublieme pass. Wrzeszcz probeert de bal aan de voet te houden. González Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi schiet op doel. Egunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rebollo heeft problemen om de bal te vangen. Sztankay is nu in balbezit. Sztankay passt de bal zonder na te denken. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi schiet op doel. Egunov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
González Jiménez is nu in balbezit. Parragi onderschept slim de pass. Grabowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom speelt de bal door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Egunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - PUENDELUNA F.C. 0:2

88e minuut.
Wrzeszcz rent richting de bal. Parragi rent richting de bal. Parragi speelt de bal door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Deuchar rent richting de bal. Deuchar geeft een hoge lob. Parragi kopt de bal weg. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Egunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 78%, PUENDELUNA F.C. 22%.
WIKONS2 - PUENDELUNA F.C. 0:2