Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verano FT PanocosFC
Normal Tactiek nw532
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27 gemiddelde waardering 35.7
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
Palermo speelt de bal door. Inworp. Coşerea met de inworp. Jędras geeft een lange en hoge pass. Pekcan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jędras met een sublieme pass. Hall met een sublieme pass. Mills is nu in balbezit. Pekcan rent richting de bal. Pekcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pekcan is nu in balbezit. Pekcan met een sublieme pass. Mills rent richting de bal. Mills draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Albendea is nu in balbezit. Jędras onderschept slim de pass. Jędras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mills schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lima rent richting de bal. Mills verovert de bal door een tackle van achteren. Mills speelt de bal door. Daar is Pekcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:1

36e minuut.
López Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras passt de bal zonder na te denken. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mills heeft problemen om de bal te vangen. Mills draait met de bal, schiet en ... Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan passt de bal in één keer door. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jędras met een sublieme pass. Klungelig pakt Mills de bal. Mills passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pekcan de bal. Pekcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Cid trapt de bal weg. Coşerea kopt de bal weg. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verano FT 63%, PanocosFC 37%.
Verano FT - PanocosFC 0:2

49e minuut.
Albendea heeft problemen om de bal te vangen. Jędras verovert de bal door een tackle van achteren. Jędras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pekcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekcan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Albendea de bal. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea geeft een lange en hoge pass. Mills springt en kopt de bal. Cid maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

56e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills passt de bal in één keer door. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:3

59e minuut.
Bruzón rent richting de bal. Jędras verovert de bal door een tackle van achteren. Jędras geeft de bal voor. Daar is Pekcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:4

61e minuut.
Lima geeft een hoge lob. Inworp. Hall met de inworp. Jędras geeft een hoge lob. Pekcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:5

64e minuut.
López Ramírez rent richting de bal. Jędras verovert de bal door een tackle van achteren. Jędras met een sublieme pass. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mills probeert naar een medespeler te passen. Pekcan controleert de bal met de borst. Lima rent richting de bal. Pekcan onderschept slim de pass. Pekcan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Coşerea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras geeft een hoge lob. Pekcan krijgt zijn hoofd ertegen. Cid bokst de bal weg. Mills maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
García Estévez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Albendea de bal. Pekcan probeert naar een medespeler te passen. Mills rent richting de bal. Mills draait met de bal, schiet en ... Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pekcan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall geeft de bal voor. García Estévez met een sublieme pass. Jędras geeft een hoge lob. Pekcan krijgt zijn hoofd ertegen. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pekcan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mills de bal. Bruzón rent richting de bal. Mills onderschept slim de pass. Mills schiet op doel. Cid bokst de bal weg. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coşerea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pekcan springt en kopt de bal. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Jędras speelt de bal door. Pekcan rent richting de bal. Pekcan haalt uit met een fantastische trap. Cid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:6

85e minuut.
Katus geeft de bal voor. García Estévez is nu in balbezit. Mills verovert de bal door een tackle van achteren. Mills geeft de bal voor. Jędras probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:7

90e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills speelt de bal door. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft een lange en hoge pass. Pekcan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - PanocosFC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verano FT 79%, PanocosFC 21%.
Verano FT - PanocosFC 0:8