Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Moñas CF Tarraco FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 24
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Menéndez Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez Márquez probeert naar een medespeler te passen. Jaime bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaime geeft de bal voor. Klungelig pakt Cristóbal de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Criado onderschept slim de pass. Criado met een sublieme pass. Colmenero met een sublieme pass. Florencia is nu in balbezit. Florencia schiet op doel. Mols verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Soldado Rillo geeft de bal voor. Ambrós probeert de bal aan de voet te houden. Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal schiet op doel. López Prim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Moñas CF - Tarraco FC 1:0

43e minuut.
Nafti is nu in balbezit. Menéndez Márquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nafti. Menéndez Márquez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Menéndez Márquez kan niet meer verder spelen. García Gómez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Moñas CF 52%, Tarraco FC 48%.
Real Moñas CF - Tarraco FC 1:0

63e minuut.
López Gil geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Posesos. Posesos krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Piñera probeert naar een medespeler te passen. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Florencia rent richting de bal. Florencia draait met de bal, schiet en ... Mols kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Paniagua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Piñera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posesos bereikt de bal nog maar net als eerste. Posesos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Moñas CF - Tarraco FC 1:1

79e minuut.
Daar is Colmenero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmenero passt de bal in één keer door. Florencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Florencia schiet op doel. Mols maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Moñas CF - Tarraco FC 1:2

84e minuut.
Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Piñera kopt de bal weg. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Moñas CF 42%, Tarraco FC 58%.
Real Moñas CF - Tarraco FC 1:2