Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKONS2 la doña
tacwik Tactiek jusep
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten formidable
poor Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Doeltrap. Ordeñana trapt de bal weg. Tilápia kopt de bal weg. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Buculei geeft een lange en hoge pass. Abela kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rebollo de bal onder controle te krijgen. Tilápia rent richting de bal. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Karasiewicz met een snelle inworp. Tilápia met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. González Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:1

5e minuut.
Buia kopt de bal weg. Salas is nu in balbezit. Salas geeft een hoge lob. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ordeñana met een harde bal richting middenveld. Camal kopt de bal weg. Daar is Rebollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilápia onderschept slim de pass. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nogués speelt de bal door. Karasiewicz rent richting de bal. Ordeñana is nu in balbezit. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nogués is nu in balbezit. Nogués met een sublieme pass. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekiert onderschept slim de pass. Ekiert geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rozdrażewski probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz passt de bal zonder na te denken. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nogués passt de bal zonder na te denken. Camal rent richting de bal. Camal passt de bal in één keer door. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rebollo controleert de bal met de borst. Rebollo passt de bal zonder na te denken. Tilápia met een sublieme pass. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas draait met de bal, schiet en ... González Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ordeñana geeft een lange en hoge pass. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal met een sublieme pass. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Camal is nu in balbezit. Camal met een sublieme pass. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... González Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:2

37e minuut.
Karasiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Camal rent richting de bal. Camal probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. González Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rozdrażewski met een sublieme pass. Rebollo is nu in balbezit. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas haalt uit met een fantastische trap. González Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 76%, la doña 24%.
WIKONS2 - la doña 0:3

46e minuut.
Choiński komt het veld opgelopen. Strikulis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Choiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz passt de bal in één keer door. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal met de wreef. Tilápia met een sublieme pass. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Buia onderschept slim de pass. Buia probeert naar een medespeler te passen. Choiński heeft problemen om de bal te vangen. Choiński speelt de bal door. Salas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia onderschept slim de pass. Tilápia met een sublieme pass. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. González Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Buculei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tilápia passt de bal in één keer door. Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordeñana is nu in balbezit. Tilápia rent richting de bal. Tilápia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:4

57e minuut.
Tilápia rent richting de bal. Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Sarasúa rent richting de bal. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft een lange en hoge pass. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... González Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:5

65e minuut.
Tilápia passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Curtean verovert de bal door een tackle van achteren. Curtean passt de bal zonder na te denken. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... González Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:6

72e minuut.
Ordeñana is nu in balbezit. González Rey met een sublieme pass. Canales rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Salas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz speelt de bal door. Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia verovert de bal door een tackle van achteren. Tilápia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sarasúa geeft de bal voor. Karasiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Nogués is nu in balbezit. Tilápia rent richting de bal. Tilápia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... González Rey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:7

84e minuut.
Choiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia geeft een lange en hoge pass. Salas maakt een snoekduik en kopt de bal. González Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - la doña 0:8

87e minuut.
Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal met de wreef. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 83%, la doña 17%.
WIKONS2 - la doña 0:8