Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
melteam PanocosFC
Normal Tactiek nw532
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Aganzo Méndez onderschept slim de pass. Aganzo Méndez geeft de bal voor. Katus bereikt de bal nog maar net als eerste. Juliá verovert de bal door een tackle van achteren. Juliá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jędras is nu in balbezit. Jędras passt de bal zonder na te denken. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez onderschept slim de pass. de la Red Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Piechniak geeft de bal voor. Hall geeft de bal voor. Sutil kopt de bal weg. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan haalt uit met een fantastische trap. Bahón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
melteam - PanocosFC 0:1

21e minuut.
Uzdowski onderschept slim de pass. Uzdowski speelt de bal door. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras geeft een hoge lob. Pekcan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
García Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. García Díaz passt de bal zonder na te denken. Jędras rent richting de bal. Jędras geeft de bal voor. Uzdowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea met een sublieme pass. Jędras geeft de bal voor. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdowski haalt uit met een fantastische trap. Bahón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bahón probeert naar een medespeler te passen. Hall kopt de bal weg. Uzdowski rent richting de bal. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uriarte onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
melteam - PanocosFC 0:2

33e minuut.
Hall passt de bal met de wreef. Jędras speelt de bal door. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan haalt uit met een fantastische trap. Bahón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
melteam - PanocosFC 0:3

40e minuut.
Ugarte met een sublieme pass. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras speelt de bal door. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Juliá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Red Gutiérrez. de la Red Gutiérrez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bahón met een harde bal richting middenveld. Inworp. Hall met de inworp. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bahón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Bahón speelt de bal door. Coşerea kopt de bal weg. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uriarte de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: melteam 55%, PanocosFC 45%.
melteam - PanocosFC 0:3

53e minuut.
Socorro Trujillo is nu in balbezit. Socorro Trujillo geeft de bal voor. Coşerea speelt de bal door. Pekcan probeert de bal met de borst te controleren. Pekcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea passt de bal in één keer door. Pekcan rent richting de bal. Pekcan draait met de bal, schiet en ... Uzdowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
melteam - PanocosFC 0:4

64e minuut.
Barla rent richting de bal. Katus rent richting de bal. Katus geeft een lange en hoge pass. Barla is nu in balbezit. Barla draait met de bal, schiet en ... Dyowe Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Hall rent richting de bal. Hall speelt de bal door. Jędras probeert naar een medespeler te passen. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jędras rent richting de bal. Jędras passt de bal zonder na te denken. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
melteam - PanocosFC 0:5

79e minuut.
Katus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barla met een snelle inworp. de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez schiet op doel. Dyowe Roig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Uriarte kopt de bal weg. Jędras is nu in balbezit. Jędras met een sublieme pass. Pekcan heeft problemen om de bal te vangen. Pekcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: melteam 58%, PanocosFC 42%.
melteam - PanocosFC 0:5