Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Moñas CF C.D.Cuatrovientos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Cristóbal passt de bal in één keer door. Soldado Rillo is nu in balbezit. Olaitz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olaitz krijgt een gele kaart. Soldado Rillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Daar is Ortigosa Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Pablo rent richting de bal. Ortigosa Burgos maakt een afschuwelijke overtreding. Ortigosa Burgos krijgt een gele kaart.

15e minuut.
García Gómez onderschept slim de pass. Olaitz speelt de bal door. de Pablo speelt de bal door. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Salvador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuenca rent richting de bal. García Gómez is nu in balbezit. Cuenca onderschept slim de pass. Cuenca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Akeva de bal. García Gómez rent richting de bal. García Gómez probeert naar een medespeler te passen. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal schiet op doel. Rodríguez Larren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arriaga Dosantos kan de bal niet met de borst controleren. Cristóbal is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Arriaga Dosantos ... Strafschop! Cristóbal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Gómez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodríguez Larren met een harde bal richting middenveld. Ortigosa Burgos kopt de bal weg. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert de Pablo de bal onder controle te krijgen. Gurrutxaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos onderschept slim de pass. Ortigosa Burgos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Moñas CF - C.D.Cuatrovientos 0:1

39e minuut.
de Pablo met een sublieme pass. Olaitz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert López Gil de bal onder controle te krijgen. Ortigosa Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos haalt uit met een fantastische trap. Mols probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Moñas CF - C.D.Cuatrovientos 0:2

42e minuut.
García Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaitz verovert de bal door een tackle van achteren. Olaitz passt de bal met de wreef. Ortigosa Burgos is nu in balbezit. Ortigosa Burgos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Moñas CF 58%, C.D.Cuatrovientos 42%.
Real Moñas CF - C.D.Cuatrovientos 0:2

48e minuut.
García Gómez rent richting de bal. Cuenca onderschept slim de pass. Piñera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piñera krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gónzalez Álvarez onderschept slim de pass. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Ortigosa Burgos rent richting de bal. Ortigosa Burgos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Olaitz passt de bal in één keer door. Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal in één keer door. Ortigosa Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Olaitz passt de bal met de wreef. Ortigosa Burgos rent richting de bal. de Pablo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Pablo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Moñas CF 64%, C.D.Cuatrovientos 36%.
Real Moñas CF - C.D.Cuatrovientos 0:2