Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la doña PUENDELUNA F.C.
jusep Tactiek m2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


16e minuut.
Tom rent richting de bal. Tom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Małysz de bal. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ... Oskay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ekiert met een sublieme pass. Tom rent richting de bal. Tom passt de bal met de wreef. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Salas is nu in balbezit. Ribera onderschept slim de pass. Ribera met een sublieme pass. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea speelt de bal door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Buia kopt de bal weg. Ribera geeft de bal voor. Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia onderschept slim de pass. Buia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Sztankay begaat een overtreding. Buia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la doña 62%, PUENDELUNA F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la doña - PUENDELUNA F.C. 0:0

48e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay verovert de bal door een tackle van achteren. Nogués begaat een overtreding. Sztankay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sztankay kan niet meer verder spelen. Brestovac komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Camal is nu in balbezit. Camal passt de bal met de wreef. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz geeft de bal voor. Salas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Tom geeft een hoge lob. Gusin is nu in balbezit. Gusin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la doña - PUENDELUNA F.C. 0:1

84e minuut.
Brestovac rent richting de bal. Camal verovert de bal door een tackle van achteren. Camal met een sublieme pass. Buia is nu in balbezit. Buia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la doña 46%, PUENDELUNA F.C. 54%.
la doña - PUENDELUNA F.C. 0:1