Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PanocosFC Fuerteventura
nw532 Tactiek 2 -
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Jędras is nu in balbezit. Jędras geeft de bal voor. Pekcan krijgt zijn hoofd ertegen. Kurul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PanocosFC - Fuerteventura 1:0

9e minuut.
Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel passt de bal met de wreef. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki geeft een lange en hoge pass. Elslander maakt een snoekduik en kopt de bal. Dyowe Roig bokst de bal weg.

24e minuut.
Boniecki speelt de bal door. Mięciel rent richting de bal. Piechniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piechniak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Magro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jędras de bal onder controle te krijgen. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan haalt uit met een fantastische trap. Kurul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PanocosFC - Fuerteventura 2:0

34e minuut.
Əmircanov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boldescu zal de hoekschop nemen. Elslander rent richting de bal. Elslander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Əmircanov passt de bal met de wreef. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu passt de bal met de wreef. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PanocosFC - Fuerteventura 2:1

36e minuut.
Elslander is nu in balbezit. Elslander passt de bal met de wreef. Boniecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mięciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięciel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanocosFC 68%, Fuerteventura 32%.
PanocosFC - Fuerteventura 2:1

47e minuut.
Elslander is nu in balbezit. Elslander draait met de bal, schiet en ... Socorro Trujillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PanocosFC - Fuerteventura 2:2

51e minuut.
Boniecki passt de bal in één keer door. Socorro Trujillo rent richting de bal. Socorro Trujillo geeft een lange en hoge pass. Mięciel rent richting de bal. Mięciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Magro probeert naar een medespeler te passen. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel passt de bal met de wreef. Elslander is nu in balbezit. Elslander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mięciel is nu in balbezit. Mięciel passt de bal met de wreef. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu draait met de bal, schiet en ... Bayramlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PanocosFC - Fuerteventura 2:3

72e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Olivares onderschept slim de pass. Olivares met een sublieme pass. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dyowe Roig trapt de bal weg. Jędras kopt de bal weg. Pekcan rent richting de bal. Pekcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Elslander onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coşerea. Coşerea krijgt een gele kaart.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares geeft de bal voor. Elslander maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rubelj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elslander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall rent richting de bal. Elslander onderschept slim de pass. Elslander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rubelj is nu in balbezit. Rubelj speelt de bal door. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elslander onderschept slim de pass. Elslander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mięciel kopt de bal weg. Jędras rent richting de bal. Jędras passt de bal zonder na te denken. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski draait met de bal, schiet en ... Kurul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PanocosFC - Fuerteventura 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanocosFC 65%, Fuerteventura 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PanocosFC - Fuerteventura 3:3