Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verano FT la doña
Normal Tactiek jusep
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 47.1
weak Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Tilápia is nu in balbezit. López Mas begaat een overtreding. Tilápia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ekiert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salas rent richting de bal. Salas passt de bal met de wreef. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bruzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzón geeft een hoge lob. Nogués kopt de bal weg. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft de bal voor. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Camal speelt de bal door. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia passt de bal in één keer door. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Bruzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - la doña 0:1

26e minuut.
Tilápia rent richting de bal. López Mas met een sublieme pass. Klungelig pakt Tilápia de bal. Tilápia geeft de bal voor. Karasiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - la doña 0:2

34e minuut.
López Mas passt de bal in één keer door. Nogués met een sublieme pass. Aranburu is nu in balbezit. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Choiński rent richting de bal. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński onderschept slim de pass. Choiński passt de bal met de wreef. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Salas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Albendea de bal. Choiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choiński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Camal kopt de bal weg. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aranburu is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas met een sublieme pass. Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verano FT 76%, la doña 24%.
Verano FT - la doña 0:2

51e minuut.
Albendea speelt de bal door. Curtean speelt de bal door. Palermo speelt de bal door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
García Estévez rent richting de bal. Camal verovert de bal door een tackle van achteren. Camal met een sublieme pass. Choiński is nu in balbezit. Choiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Camal onderschept slim de pass. Camal geeft een hoge lob. Salas kopt de bal weg. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Lima probeert de bal aan de voet te houden. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. López Mas rent richting de bal. Tilápia onderschept slim de pass. Tilápia geeft de bal voor. Karasiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nogués is nu in balbezit. Nogués passt de bal met de wreef. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bruzón de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - la doña 0:3

67e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal met de wreef. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - la doña 0:4

72e minuut.
Nogués rent richting de bal. Nogués speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ... Lima probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Karasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Cid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - la doña 0:5

76e minuut.
Lima geeft de bal voor. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verano FT - la doña 0:6

80e minuut.
Camal speelt de bal door. Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal in één keer door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Curtean onderschept slim de pass. Camal rent richting de bal. Camal probeert naar een medespeler te passen. Choiński rent richting de bal. Choiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński is nu in balbezit. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verano FT 75%, la doña 25%.
Verano FT - la doña 0:6