Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUENDELUNA F.C. CD Tokelau
m2 Tactiek 532
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 20.5
uitmuntend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Gusin verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez García rent richting de bal. Gusin onderschept slim de pass. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Santos Rodriguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 1:0

4e minuut.
Suárez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados is nu in balbezit. Gusin verovert de bal door een tackle van achteren. Gusin schiet op doel. Santos Rodriguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 2:0

9e minuut.
Suárez García rent richting de bal. Ripken onderschept slim de pass. Ripken geeft een lange en hoge pass. Daar is Wrzeszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz schiet op doel. Santos Rodriguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Santana Ponce geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bârlea de bal. Tom speelt de bal door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Santos Rodriguez trapt de bal weg. Tom controleert de bal met de borst. Tom geeft de bal voor. Gusin rent richting de bal. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ribera onderschept slim de pass. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom passt de bal zonder na te denken. Gusin rent richting de bal. Gusin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 3:0

18e minuut.
Santos Rodriguez speelt de bal door. Nalot kopt de bal weg. Wrzeszcz is nu in balbezit. Gusin is nu in balbezit. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gusin de bal. Gusin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 4:0

23e minuut.
Nalot onderschept slim de pass. Suárez García onderschept slim de pass. Suárez García met een sublieme pass. Gusin is nu in balbezit. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreno Moreno. Wrzeszcz raakt geblesseerd tijdens het duel. Nalot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rey de bal. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 5:0

31e minuut.
Tom probeert naar een medespeler te passen. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin passt de bal zonder na te denken. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Santos Rodriguez trapt de bal weg van het doel. Tom kopt de bal weg. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ... Santos Rodriguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cangas passt de bal zonder na te denken. Camino is nu in balbezit. Camino geeft de bal voor. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz passt de bal met de wreef. Gusin rent richting de bal. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Basti onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cangas onderschept slim de pass. Cangas speelt de bal door. Suárez García rent richting de bal. Gusin verovert de bal door een tackle van achteren. Gusin schiet op doel. Santos Rodriguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 6:0

39e minuut.
Wrzeszcz onderschept slim de pass. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tom verovert de bal door een tackle van achteren. Tom passt de bal met de wreef. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangas passt de bal met de wreef. Suárez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin verovert de bal door een tackle van achteren. Gusin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 18%, CD Tokelau 82%.
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 6:0

47e minuut.
Nalot probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz passt de bal zonder na te denken. Gusin is nu in balbezit. Gusin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 7:0

50e minuut.
Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea geeft een hoge lob. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 8:0

53e minuut.
Tom met een sublieme pass. Gusin is nu in balbezit. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz schiet op doel. Santos Rodriguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 9:0

59e minuut.
Camino passt de bal in één keer door. Rey is nu in balbezit. Gusin onderschept slim de pass. Gusin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 10:0

60e minuut.
Wrzeszcz passt de bal met de wreef. Tom heeft problemen om de bal te vangen. Tom passt de bal in één keer door. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Gusin kopt de bal weg. Klungelig pakt Wrzeszcz de bal. Moreno Moreno is nu in balbezit. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 11:0

65e minuut.
Deuchar geeft een hoge lob. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz passt de bal in één keer door. Gusin is nu in balbezit. Gusin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom passt de bal in één keer door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 12:0

69e minuut.
Santana Ponce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nalot is nu in balbezit. Nalot passt de bal met de wreef. Gusin is nu in balbezit. Gusin schiet op doel. Santos Rodriguez bokst de bal weg.

70e minuut.
Moreno Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz onderschept slim de pass. Wrzeszcz met een sublieme pass. Gusin rent richting de bal. Gusin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Santos Rodriguez trapt de bal weg. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Basti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tom met een sublieme pass. Daar is Wrzeszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz speelt de bal door. Gusin is nu in balbezit. Gusin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tom probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz heeft problemen om de bal te vangen. Wrzeszcz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gusin de bal. Gusin schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bârlea kopt de bal weg. Nalot rent richting de bal. Gusin is nu in balbezit. Gusin draait met de bal, schiet en ... Santos Rodriguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 13:0

81e minuut.
Moreno Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzeszcz speelt de bal door. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ... Santos Rodriguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 14:0

85e minuut.
Nalot onderschept slim de pass. Nalot geeft de bal voor. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Basti de bal onder controle te krijgen. Santos Rodriguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 15:0

88e minuut.
Tom is nu in balbezit. Tom passt de bal in één keer door. Gusin is nu in balbezit. Gusin draait met de bal, schiet en ... Santos Rodriguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 16:0

89e minuut.
Suárez García is nu in balbezit. Suárez García probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. Santos Rodriguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 21%, CD Tokelau 79%.
PUENDELUNA F.C. - CD Tokelau 17:0